ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Τρόμος από πτώση δέντρου στο 3ο Δημοτικό σχολείο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:40:00 π.μ. |
Τρόμος από πτώση δέντρου στο 3ο Δημοτικό σχολείο Ναυπλίου

 Τρομοκρατήθηκαν οι γονείς των μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου στο Ναύπλιο καθώς το πρωί που πήγαν τα παιδιά τους στο σχολείο διαπίστωσαν πως ένα τεράστιο δέντρο είχε πέσει  έξω από την είσοδο του σχολείου στην πλατεία Εθνοσυνέλευσης.


Οι γονείς τρομοκρατήθηκαν καθώς εσωτερικά του σχολείου υπάρχουν τεράστια πεύκα τα οποία έχουν γείρει από χρόνια και ο κίνδυνος να πέσουν μέσα στο σχολείο και να θρηνήσουμε θύματα μικρά παιδιά είναι πολύ μεγάλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γεωπόνος του Δήμου Ναυπλιέων Τάσσος Λιάκης έχει κάνει αίτηση εδώ και καιρό για την ολοκληρωτική κοπή των δέντρων.

Η διεύθυνση των αρμοδίων υπηρεσιών πραγματικά δεν καταλαβαίνουν την σοβαρότητα του προβλήματος και τον κίνδυνο που διατρέχουν οι μικροί μαθητές καθημερινά από τα όλο και αυξανόμενα σε ένταση καιρικά φαινόμενα που πλήττουν κατά καιρούς την περιοχή μας, ώστενα προβούν στην κοπή των δέντρων; Δηλαδή τι πρέπει να γίνει επιτέλους να χτυπήσουν πρώτα τα παιδιά και μετά να τα κόψουν;

Εξαγριωμένος γονιός εξέφρασε την επιθυμία του να καταγγείλει το περιστατικό στον εισαγγελέα και να καταθέσει μήνυση κατά πάντως υπευθύνου για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, που θα καθιστά εξ ολοκλήρου υπεύθυνους για οποιοδήποτε ατύχημα και με οποιεσδήποτε συνέπειες, όλους τους αρμοδίους.

Οι υπηρεσίες του Δήμου που ενημερώθηκαν για το θέμα εξετάζουν το ενδεχόμενο να προβούν στην κοπή των δέντρων ακόμα και χωρίς άδεια καθώς προέχει η ασφάλεια των μαθητών και όχι φυσικά το γραφειοκρατικό τυπικό των υπηρεσιών. 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ