ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Διομήδης - ΠΑΟΚ την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στη Νέα Κίο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:42:00 π.μ. | | | |
Διομήδης - ΠΑΟΚ την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στη Νέα Κίο
Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Κίου ο Διομήδης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, σε έναν αγώνα νοκ άουτ.

Ο πίβοτ της ομάδας Σωτήρης Γιόσμου δήλωσε για τον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ:
"Τα παιχνίδια του Κυπέλλου δίνουν τη δυνατότητα σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες να διεκδικήσουν την πρόκριση, ανεξάρτητα από τη δυναμική τους, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την πρόκριση σε ένα Final 4. Εμείς από την πλευρά μας θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί από το ματς της Τετάρτης, παρόλο που γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Ανεξάρτητα από τις περιορισμένες αριθμητικά επιλογές σε σχέση με αυτές του αντιπάλου, είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε πολλά περισσότερα από το 100% των δυνατοτήτων μας. Θέλουμε πολύ την πρόκριση, ειδικά μπροστά στον κόσμο μας, που περιμένουμε να μας στηρίξει δίνοντας το παρόν. Πάντα μας βοηθάει και είναι άλλωστε μια περίοδος που χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά την αρωγή του".
Ο παίκτης του Διομήδη Αντώνης Δάσκαλος επεσήμανε:

"Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά, χρόνια πολλά με υγεία, μακριά από τραυματισμούς σε όλους τους αθλητές και να έχουμε μια καλή αγωνιστική περίοδο. Κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε, αποχώρισαν ορισμένοι αθλητές μας, με αποτέλεσμα να αποδυναμωθούμε αισθητά, αλλά ελπίζουμε ότι θα βρούμε τις λύσεις που χρειαζόμαστε, ώστε να επανέλθουμε σε υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο, όπως αρμόζει σε μια ομάδα σαν τον Διομήδη. Καλή συνέχεια και καλή τύχη τους εύχομαι στις νέες τους ομάδες. Την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ για τον θεσμό του Κυπέλλου. Όπως ανέφερα, έχουμε αποδυναμωθεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα παλέψουμε για την νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε την νίκη, αρκεί να καλύψουμε τις αδυναμίες μας και να μετριάσουμε τα λάθη μας. Τελευταίο και πιο σημαντικό, θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα θλιβερό συμβάν που συγκλόνισε, όχι μονό την χαντμπολική κοινότητα, αλλά κι όλη την πόλη της Βέροιας, στον άδικο χαμό του Άκη Ψωμιάδη. Δυστυχώς είναι μια ανείπωτη τραγωδία, όταν ένας τόσο νέος άνθρωπος φεύγει από την ζωή, είναι ακόμα πιο δύσκολο φυσικά όταν γνωρίζεις αυτόν τον άνθρωπο και έχεις μοιραστεί μαζί του διάφορες στιγμές, στην πορεία σου ως αθλητής. Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του και στους οικείους του".
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ