ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Επίσκεψη Αυγενάκη - Βορίδη στον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:20:00 μ.μ. | | | |
Επίσκεψη Αυγενάκη - Βορίδη στον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο (βίντεο)
 Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου 2018 ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης και ο Βουλευτής και Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης συνοδευόμενοι από τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό, στα πλαίσια της εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Αργολίδας και των επαφών που έχουν με τους αυτοδιοικητικούς της περιοχής.

 Κατά την συνάντηση ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος καλωσόρισε τους δυο πολιτικούς ενώ η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από αυτοδιοικητικά θέματα με κυρίαρχο τις επόμενες Δημοτικές εκλογές και τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την αυτοδιοίκηση.
Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Παναγιώτης Μπούκουρης, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων Χρήστος Γραμματικόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Περιφερειακός συμβουλος Βασίλης Σιδέρης, ο αντιδήμαρχος Σταύρος Γαβρήλος, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Μπακέας και Γιώργος Τόμπρας, η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ελένη Αποστολοπούλου κα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ