ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Η Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Άργος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:09:00 μ.μ. | |
Η Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Άργος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν την Παρασκευή 26/01/2018 οι καταρτιζόμενοι και το εκπαιδευτικό προσωπικό της τουριστικής σχολής ΙΕΚ Πελ/σου στο Κωνσταντοπούλειο μέγαρο. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αργους Μυκηνών κ Καμπόσος Δημήτριος, ο πρόεδρος β θμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Αργους Μυκηνών κος Σκούφης Παναγιώτης οι καθηγητές της σχολής, οι καταρτιζόμενοι, οι υπάλληλοι του εκπαιδευτηρίου καθώς και παλαιότεροι εργαζόμενοι της σχολής.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Γεώργιος Σελλής της ενορίας Αγίου Πέτρου και ο πατήρ Μιχαήλ της κοινότητας Κεφαλαρίου. Το Υπουργείο Τουρισμού εκπροσώπησε ο Διευθυντής Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης κος Ανδρουλάκης Άγγελος όπου και απηύθυνε χαιρετισμό αλλά και τις ευχές της κας Υπουργού Κουντουρά Ελενας , υπογραμμίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί η σχολή τουριστικής εκπαίδευσης Πελοποννήσου εκπαιδεύοντας στην δομή του Αργους αυριανά στελέχη με τις κατάλληλες γνώσεις και εφόδια για την τουριστική και ξενοδοχειακή αγορά. 

Ο Δήμαρχος Αργους απεύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε καλή χρονιά και πρόοδο επίσης. Ο Δ/ντής του ΙΕΚ – Τουριστικής Σχολής Κων/νος Καχριμάνης ευχαρίστησε για την παρουσία τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε καλή χρονιά στους καταρτιζόμενους . Αργος 26/01/2018 

Για το ΙΕΚ Πελ/σου 
Κων/νος Καχριμάνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ