Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:00:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Εικόνες φρίκης στις όχθες του Ευρώτα, στη Λακωνία. Ψόφιες αγελάδες και άλλα ζώα, έχουν πεταχθεί σε μεγάλη απόσταση, παραπλεύρως του ποταμού.

* Ο Α Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Δημήτρης Κρεμμαστινός, θα εκπροσωπήσει την Βουλή, στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της Α Εθνικής Συνέλευσης των Ελλήνων, στην Επίδαυρο Αργολίδας, που θα γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο.

* Το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, θα υπογραφεί η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία για την κεντρική διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου. Την είδηση έδωσε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, στον Δήμαρχο Καλαμάτας, κ. Παναγιώτη Νίκα, σε πρόσφατη συνάντηση που είχαν στην Τρίπολη για την δρομολόγηση έργων της Καλαμάτας.

* Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος αποφάσισε να συγκληθεί εκτάκτως, η Ιερά Σύνοδοςτης Ιεραρχίας της Εκκλησίας, την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου. Σ’ αυτή την συνεδρίαση, θα γίνει η εκλογή του νέου Μητροπολίτη Μάνης που θα συμπληρώσει το κενό του Μακαριστού Μητροπολίτη Χρυσοστόμου.

* Συμπληρωματική συνάντηση των εργαζομένων στην ΔΕΗ Μεγαλόπολης θα γίνει σήμερα στις 4 το απόγευμα, στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Συμβουλίου. Θα εξεταστούν κυρίως οικονομικά θέματα.

* Συνελήφθη ένας 23χρονος Βούλγαρος και αναζητείται ένας συνεργός του, οι οποίοι μετακινούνταν με κλεμμένο ΙΧ σε πόλεις της χώρας και αφού παραβίαζαν αυτοκίνητα, αφαιρούσαν ότι πολύτιμο έβρισκαν. Συνελήφθησαν στην Λάρισα, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για πέρασμά τους και απ’ την Τρίπολη, αφού το ΙΧ που οδηγούσε ο 23χρονος είχε κλαπεί στις 16 Νοεμβρίου από μία 49χροννη απ’ την πόλη της Τρίπολης.

Σύνταξη Ειδήσεων
Δέσποινα Αρσένη
Πηγή: ert.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ