ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Ε.Π.Σ.Αργολίδας: Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ. Κωστούρο για την παραχώρηση του ΔΑΚ Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:14:00 μ.μ. | | |
Ε.Π.Σ.Αργολίδας: Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ. Κωστούρο για την παραχώρηση του ΔΑΚ Ναυπλίου
 Με λύπη υποδεχτήκαμε στην Ε.Π.Σ.Αργολίδας την πρόχειρα γραμμένη – κρίνοντας τόσο από την ουσία, όσο και από τον τύπο (έλλειψη αριθμού πρωτοκόλλου) – αρνητική απάντηση του κου. Τζαβέλα Ευάγγελου προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Άργους -Μυκηνών αναφορικά με την παραχώρηση του Δ.Α.Κ. Άργους για τη διεξαγωγή των δύο διεθνών φιλικών αγώνων (ΕΘΝΙΚΉΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ) από την Ε.Π.Σ. Αργολίδας σε συνέχεια σχετικής απόφασης της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων της Ε.Π.Ο.

Προφανώς ο κος. Τζαβέλας δεν αντιλαμβάνεται την σπουδαιότητα αυτών των αθλητικών γεγονότων και τα οφέλη για την νεολαία και την τοπική κοινωνία, δεδομένου ότι τέτοιες εκδηλώσεις τονώνουν την τοπική μας οικονομία ειδικά στην περίοδο κρίσης που βιώνει η Πατρίδα μας, αρνούμενος την διεξαγωγή των δύο διεθνών φιλικών αγώνων με καθόλου πειστικά επιχειρήματα. Είναι άραγε τυχαίο πως η όποια προσπάθεια <<αποκατάστασης του χλοοτάπητα από την δεκαπενταετή καταπόνηση του>> συμπίπτει με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο διεθνών φιλικών αγώνων; Εάν δεν είναι τυχαίο τότε λυπούμαστε….

Η Ε.Π.Σ.Αργολίδας διεκδίκησε την ανάληψη αυτών των ποδοσφαιρικών αγώνων και το πέτυχε. Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι της τοπικής Αυτοδιοίκησης που μπορούν ν’ αξιολογήσουν αυτή την επιτυχία της Ε.Π.Σ.Αργολίδας και τα οφέλη που θα προκύψουν, όπως ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κος .Δημήτριος Κωστούρος καθώς και η Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου κα. Αναστασίου Νάντια οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά μας για την παραχώρηση του Δ.Α.Κ. Ναυπλίου και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Ε.Π.Σ. Αργολίδας


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ