Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες Νομού Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:14:00 μ.μ. |
Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες Νομού Αργολίδας
 Την Κυριακή 21 Γενάρη 2018, και ώρα 11.00 πμ, στο ΦΟΥΓΑΡΟ πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Νομού Αργολίδας, με μεγάλη επιτυχία.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κος Γιάννης Γκιόλας, ο βουλευτής ΝΔ , κος Γιάννης Ανδριανός, ο βουλευτής ΔΗ.ΣΥ κος Γιάννης Μανιάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αργ/δας κος Τάσος Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κος Κωστούρος Δημήτρης, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών κος Νίκος Γκαβούνος, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού του Δήμου Ναυπλιέων κα Μαρία Ράλλη, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κα Ελισάβετ Δήμα Πετροπούλου , η πολιτευτής κα Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, η εκπρόσωπος της ΠΟΜΑμεΑ ΠΕΛ κα Ελένη Μπιθαρά, σύσσωμο το ΔΣ του ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» και του Ε.Ε.Σ παράρτημα Άργους, καθώς επίσης μέλη του ΔΣ του Επιμορφωτικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πυργέλας «ΑΘΗΝΑ»
Το ΔΣ του Συλλόγου μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς:
1. την κα Φλωρίκα Κυριακοπούλου και τον κο Τσαγκαρέλη Νίκο για την παραχώρηση χώρου του ΦΟΥΓΑΡΟΥ,για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, καθώς επίσης και για την προσφορά των εδεσμάτων στον κόσμο που παραβρέθηκε. Να μην παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε και το προσωπικό του, για την ευγενική εξυπηρέτηση.

2. τα παιδιά της Κιθαριστικής Ορχήστρας Πελοποννήσου, που σε συνεργασία με το Ωδείο, της Αγγελικής Μαυρούλη, πλαισίωσαν μουσικά την εκδήλωση

3. όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε και στήριξε και αυτή μας την εκδήλωση.Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ