Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα των εργαζομένων του Δήμου Άργους Μυκηνών έκοψε ο Μητροπολίτης Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:23:00 μ.μ. | |
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα των εργαζομένων του Δήμου Άργους Μυκηνών έκοψε ο Μητροπολίτης Αργολίδας
Σήμερα στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος σε μια κατάμεστη αίθουσα ο Μητροπολίτης Αργολίδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα των εργαζομένων του Δήμου Άργους-Μυκηνών. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, η Αντιπεριφερειάρχης Ν.Νικολάκου, ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος ,Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι νομικών προσώπων.
Ο Δ.Καμπόσος έκανε έναν μικρό απολογισμό του έργου του, το οποίο απέδωσε και στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την δουλειά που προσφέρουν , όμως έκανε και αυστηρή κριτική, μιλώντας έχοντας στο μυαλό του συγκεκριμένα πρόσωπα, για υπαλλήλους που κάνουν το ωράριο τους στο καφενείο και πως δεν θα ανεχτεί πλέον τέτοιες συμπεριφορές.
Όσο αφορά τους συνεργάτες του είπε χαρακτηριστικά πως τους βλέπει όλους το ίδιο και δεν έχει κάποιους παραπάνω από τους υπόλοιπους.
Ευχαρίστησε τον Π.Τατούλη για την συνεισφορά του στο έργο της ανάπλασης και τον κάλεσε στο βήμα, ο Περιφερειάρχης μίλησε για τους ρόλους του Α΄ και Β΄ βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης και για την συνεργασία που πρέπει να υπάρχει χωρίς να καπελώνει ο ένας βαθμός τον άλλο.
 Όποιος κέρδιζε το φλουρί θα έπαιρνε μια μέρα άδεια ενώ έγινε ηλεκτρονική κλήρωση με πολλά δώρα για τους τυχερούς υπαλλήλους του Δήμου.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ