ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Ο Διομήδης υποδέχεται τον ΓΑΣ Καματερού το Σάββατο στη Νέα Κίο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:14:00 π.μ. | | | |
Ο Διομήδης υποδέχεται υποδέχεται τον ΓΑΣ Καματερού το Σάββατο στη Νέα Κίο
Ο παίκτης του Διομήδη Χρήστος Αργυρού δήλωσε για τον ερχόμενο αγώνα του Σαββάτου: "Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Θα ήθελα να καλωσορίσω τον Δημήτρη Νικηφόρου στην ομάδα μας και να ευχηθώ καλή συνέχεια στις καινούργιες τους ομάδες, στον Γιάννη Ταουσάνη και κυρίως στον αδερφό μου, εξαιτίας του οποίου βρίσκομαι στην αγέλη των Λύκων.

Αποδυναμωθήκαμε και ξεκινήσαμε τη χρονιά με ήττα από την ΑΕΚ. Ξέρουμε τα λάθη μας, τα είδαμε και δουλεύουμε όλο και περισσότερο για το καλύτερο, να διορθώσουμε, να βελτιώσουμε και να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα απέναντι στον ΓΑΣ Καματερού. Κάνω έκκληση στον κόσμο μας να παρευρεθεί στο γήπεδο το Σάββατο, γιατί για εμάς είναι ο 8ος παίχτης και σίγουρα ένα κατάμεστο γήπεδο θα μας βοηθήσει πολύ".
Ο παίκτης του Διομήδη Πάνος Χειβιδόπουλος δήλωσε για τον αγώνα με τον ΓΑΣ Καματερού:
"Πρώτος αγώνας στην έδρα μας για το 2018. Θα αγωνιστούμε εναντίον της πάντα υπολογίσιμης ομάδας του ΓΑΣ Καματερού. Δεν αρκεί μόνο να δείξουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Οφείλουμε να ανασυνταχθούμε μετά την ήττα μας από την ΑΕΚ και να πάρουμε τους δύο βαθμούς".

Ο αγώνας θα διεξαχθεί Σάββατο 27/1/2018 στις 19.00 στο Κλειστό της Νέας Κίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ