ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:52:00 π.μ. | | |
Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το δύσκολο Κυριακάτικο παιχνίδι της Φθιώτιδας. Ο Αστέρας, θέλει να πετύχει 8η νίκη και 3η εκτός έδρας. Οι Αρκάδες είναι αήττητοι για 8 αγώνες. Στο παιχνίδι αυτό, επιστρέφουν οι Τσιλιανίδης, Σελίν, ενώ δύσκολα θα προλάβουν την αναμέτρηση οι Γιαννούλης, Καλτσάς. Νοκ άουτ είναι ο Τ. Δουβίκας και ο τιμωρημένος Ιγκλέσιας. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κατσικογιάννης απ’ την Ήπειρο.


* Στο παιχνίδι Λαμία-Αστέρας Τρίπολης, θα βρεθούν και φίλοι της Αρκαδικής ομάδας, αφού η Λαμία έχει προβλέψει χώρο για τους φιλοξενούμενους.

* Πρώτα επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν με τον Αστέρα οι ταλαντούχοι Παναγιώτης Τζίμας και Αλέξης Νικολακόπουλος. Ο πρώτος είναι απ’ την Πρέβεζα, ενώ ο δεύτερος ξεκίνησε από τοπική ομάδα του Πύργου. Θυμίζουμε, ότι ήδη οι νεαροί Αντζουλάς, Γλέζος και Χριστόπουλος έχουν προωθηθεί στην επαγγελματική ομάδα.

* Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Κυριακόπουλου, φαίνεται να υπάρχει δραστηριότητα και για την υπόθεση Γ. Κώτσιρα, όσον αφορά τον Αστέρα Τρίπολης.

* Την Καλλιθέα υποδέχεται την Κυριακή, στις 3 μ.μ. η Σπάρτη. Η Λακωνική ομάδα στοχεύει στη νίκη, ώστε να εδραιωθεί στην 5άδα της βαθμολογίας της Φούτμπολ Λιγκ. Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10 ευρώ.

* Φαίνεται ότι η Σπάρτη εξασφάλισε ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, αφού το ρεπορτάζ ιστοσελίδων, αναφέρει ότι πήρε απ’ τη Διοργανώτρια, βεβαίωση εξόφλησης οφειλών. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει όταν εκδοθούν τα νέα δελτία των παικτών που ήρθαν με μετακίνηση αυτές τις ημέρες. Θυμίζουμε, ότι, η Σπάρτη, έχει ανακοινώσει τους Δοδοντσάκη, Βορφί, Μπουζούκη, Καζβιρόπουλο, ενώ θα επιδιώξει και άλλες μετεγγραφές.

* Στην επικαιρότητα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η ποδοσφαιρική Σπάρτη,αφού αναρτήσεις και δηλώσεις υπευθύνων της ομάδας, κάνουν λόγο για ερχομό στην ομάδα του Φράνσς Οφίλι Αντετοκούμπο, μεγάλου αδελφού του σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Γιάννη. Ο εν λόγω, αγωνίζεται σε ομάδα της Νιγηρίας και είναι μέσος. Είναι πάνω από 30 ετών και αναμένεται στην Αθήνα για οριστικές συζητήσεις. Είναι άγνωστες οι αγωνιστικές ικανότητές του. Το σίγουρο είναι, ότι επικοινωνιακά, η Σπάρτη έχει να κερδίσει πράγματα, εάν αυτός καταφέρει και μείνει στην ομάδα.

* Για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, στον 5ο όμιλο θα παίξουν, Πύλος-Διαγόρας Βραχνέικων, Βλαχιώτης-Βάρδα (Μολάους), Αστέρας Αμαλιάδας-Παναρκαδικός, Καλαμάτα-Πανηλειακός, Λεωνίδιο-Ληξούρι (στις 12 το μεσημέρι).

* Για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και στον 6ο όμιλο, το Ζευγολατιό θα παίξει εκτός έδρας με τον Ασπρόπυργο και το Λουτράκι θα κοντραριστεί στο Κερατσίνι. Ο Πέλοπας Κιάτου έχει ρεπό.

* Για τον 7ο όμιλο της Γ Εθνικής, το Κιβέρι που ενισχύθηκε, θα παίξει εκτός έδρας με τον Ταμυναικό, ενώ η ανανεωμένη Ερμιονίδα, θα φιλοξενηθεί στη Ραφήνα απ’ την τοπική Τριγλία. Ο Παναργειακός έχει ρεπό.

* Στις 22 Ιανουαρίου, η οικονομική επιτροπή του Παναργειακού, έχει καλέσει τα μέλη της ομάδας, σε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Άργους, στις 7 το απόγευμα, για συζήτηση επί των οικονομικών ζητημάτων της ομάδας.

* Το Σάββατο, θα γίνει η γενική συνέλευση της Καλαμάτας για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

* Αναταραχή στον Βλαχιώτη, μετά την επιθυμία του βασικού χρηματοδότη της ομάδας να απεμπλακεί απ’ τα κοινά του Αστέρα, με ότι συνεπάγεται αυτό για τα οικονομικά της πρωτοπόρου ομάδας. Αναζητείται ηρεμία και εξασφάλιση κανονικότητας, αφού προέχει το αγωνιστικό κομμάτι.

* Χωρίς βαθμό είναι ακόμα και σήμερα Λεωνίδιο και Ζευγολατιό στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

* Η Κόρινθος 06 κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΣ Κόρινθο, στον 1ο ημιτελικό του Κυπέλλου Κορινθίας.

* Παναρκαδικός-Μαντινειακός και Πανθυρεατικός-Λεωνίδιο, είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου Αρκαδίας στο ποδόσφαιρο. Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν στις 24 Ιανουαρίου.

* Δύσκολο παιχνίδι για τον Αρκαδικό στο μπάσκετ. Αντιμετωπίζει τον Χολαργό εκτός έδρας, αύριο, Σάββατο, στις 5 μ.μ.

* Αλλαγή διοικητική στο δ.σ. της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Νέος πρόεδρος ο Σταύρος Κουκάκης.

* Για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β Εθνικής ανδρών, η Κόρινθος, φιλοξενεί τον Ιωνικό Νικαίας.

* Για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ Εθνικής ανδρών, ο Οίακας Ναυπλίου, φιλοξενεί τη Νέα Ιωνία, ενώ η Καλαμάτα παίζει στην έδρα της με την Ένωση Ιλίου. Τέλος, η Ολυμπιάδα Άσσου παίζει εκτός έδρας με τα Μελίσσια. Όλα τα παιχνίδια θα γίνουν την Κυριακή το απόγευμα.

* Στο ΟΑΚΑ θα γίνει το ντέρμπι ΑΕΚ-Διομήδης Άργους. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί απ’ την Web της ΕΡΤ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή.

* Στις 4 Μαρτίου θα γίνει ο μαραθώνιος Ναυπλίου.

* Την Κυριακή, θα γίνει ο λαικός αγώνας δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας»στην Αίγινα. Πρόκειται για 10άρι, 5άρι και παιδικοί αγώνες.

* Στις 2 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η χοροεσπερίδα της ΕΠΣ Λακωνίας.

* Στις 11 Φεβρουαρίου θα γίνει ο δρόμος του Αργολικού Κόλπου.

* Το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Τριάθλου θα γίνει στο Λουτράκι. Συγχρόνως θα γίνει και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

* Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου, θα γίνει στις 11 Φεβρουαρίου, στο Λουτράκι. Εκεί θα γίνει και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών.

* Στο κλειστό κολυμβητήριο της Τρίπολης θα διεξαχθεί ο αγώνας τηςελεύθερης κατάδυσης. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαρτίου.

* Στις 10 Ιουνίου θα γίνει ο ορεινός αγώνας της Ζήρειας. Ήδη, ξεκίνησαν και οι εγγραφές. Πρόκειται για ορεινό αγώνα 30 χλμ.

* Μέσω Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, επιθυμεί να κατασκευάσει αθλητικό κέντρο στην Αργολίδα. Συγχρόνως, θα εκσυγχρονίσει τις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Λακωνίας και της ΕΠΣ Μεσσηνίας. Ο Περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης, μίλησε και για κατασκευή αθλητικού κέντρου στη Σπάρτη, νέου κλειστού στην Καλαμάτα, καθώς και αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στο Τολό Αργολίδας.

* Υπογράφηκε η σύμβαση ανακατασκευής του αθλητικού κέντρου του Τεγεατικού Συνδέσμου. Ο εργολάβος, μέσα σε συγκεκριμένη ημερομηνία, οφείλει να παραδώσει έτοιμο το ανακατασκευασμένο και εμπλουτισμένο, ποδοσφαιρικό γήπεδο.

* Για το βόλει γυναικών, η Κόρινθος, θα παίξει εκτός έδρας με τους Μακεδόνες Αξιού, το Σάββατο στις 7 το απόγευμα.

* Για το βόλει ανδρών, ο Παμβοχαικός, θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ, στις 6 το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας.

* Για την Α2 ανδρών του βόλει, η Καλαμάτα 80 θα παίξει εκτός έδρας με τον Πανιώνιο, στις 4 μ.μ. της Κυριακής.

* Για την Α2 γυναικών, ο Μεσσηνιακός θα παίξει με το Ρέθυμνο, στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής, στην Καλαμάτα. Ο Ποσειδώνας Λουτρακίου, θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τις Αμαζόνες, στις 7.30 το απόγευμα της Κυριακής.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ