ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Β.Τζαβέλλας Λυπούμεθα πραγματικά για την χωρίς ουσία ανακοίνωση της ΕΠΣ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:28:00 π.μ. | |
Β.Τζαβέλλας  Λυπούμεθα πραγματικά για την χωρίς ουσία ανακοίνωση της ΕΠΣ Αργολίδας
 Με αφορμή την ανακοίνωη που έσπευσε να εκδόσει η ΕΠΣ Αργολίδας σχετικά με την μη παραχώρηση του Δ.Α.Κ. Άργους για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδος Παίδων Κ-15, είμαστε υποχρεωμένοι προς αποκατάσταση της πραγματικότητας και της διοικητικής δεοντολογίας να αναφέρουμε τα κάτωθι :

Προφανώς η Ένωση ζήτησε το Δ.Α.Κ. Άργους για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας Παίδων Κ-15 λόγω της άριστης κατάστασης τόσο του αγωνιστικού χώρου όσο και των υπολοίπων αθλητικών εγκαταστάσεων που είναι απαραίτητες για την αθλητική εφαρμογή. Για διατηρηθεί αυτή η εικόνα υπάρχει ένας ετήσιος, τριμηνιαίος και εβδομαδιαίος προγραμματισμός και καταβάλλεται από τα μέλη της διοίκησης του νομικού προσώπου και τους εργαζομένους μία μεγάλη προσπάθεια, παρά την δεδομένη υποστελέχωση και την μειωμένη χρηματοδότηση των δήμων .Ο δικός μας προγραμματισμός στην παρούσα φάση προέβλεπε τη συντήρηση του χλωροτάπητα με βάση το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναργειακού που έχει δύο αγωνιστικές εκτός εδρας και ένα ρεπό ολόκληρος ο 7ος όμιλος.

Επίσης για την προστασία του χλωροτάπητα και για την μη περεταίρω καταπόνηση του δεν παραχωρήσαμε το Δ.Α.Κ. Άργους στην ομάδα του Φείδωνα Άργους αν και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ά εθνικής κατηγορίας Γυναικών .

Άλλωστε στο παρελθόν όταν μας ζητήθηκε εγκαίρως πραγματοποιηθήκαν στο Δ.Α.Κ. Άργους σπουδαίοι αγώνες όχι μόνο του ποδοσφαίρου και σε επίπεδα Εθνικών Ομάδων, αλλά και των άλλων αθλοπαιδιών (μπασκετ- βόλλευ- χαντμπολ κλπ) όπως και υψηλού επιπέδου αγώνες στίβου.

Τέλος προς ενημέρωση των φιλάθλων όταν για ανάλογους λόγους οι συνθήκες οι λειτουργικές δεν το επέτρεπαν πάλι δεν το παραχωρήσαμε και ουδείς διαμαρτυρήθηκε.

Εάν η λέξη προγραμματισμός είναι άγνωστος για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδας την ευθύνη δεν την έχουμε εμείς .

Πρώτα λοιπόν εξασφαλίζουμε το γήπεδο, συνεννοούμαστε και μετά ανακοινώνουμε αγώνες .

Όσον αφορά τα οικονομικά οφέλη στα οποία γίνεται αναφορά, εμείς ως Δήμος Αργους Μυκηνών και το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός έχουμε αποδείξει την δυναμική μας στην τόνωση της οικονομίας, τόσο εντός του Δήμου, όσο και σε ολόκληρο το Νομό με τις αλλεπάλληλες προγραμματισμένες αθλητικές διοργανώσεις και άρτιες επιτυχείς εκδηλώσεις μας . Αυτό θα συμβεί και στο μέλλον στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας που έχουμε με όλες τις ομοσπονδίες και τους αθλητικούς φορείς της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού.

Μετά από αυτά λυπούμεθα πραγματικά για την χωρίς ουσία ανακοίνωση αυτή.

Ο πρόεδρος
Ν.Π.Δ.Δ.
Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός
Βαγγέλης Π.Τζαβέλλας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ