ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα των εργαζομένων του έκοψε ο Δήμος Ναυπλιέων (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:44:00 π.μ. | |
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα των εργαζομένων του έκοψε ο Δήμος Ναυπλιέων (βίντεο)
 Την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα των εργαζομένων του έκοψε ο Δήμος Ναυπλιέων το απόγευμα της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου 2018 σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Αμαλία.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, των εργαζομένων και των αυτοδιοικητικών στο Δήμο Ναυπλιέων.
Η εκδήλωση άνοιξε με τιμητικές απονομές στις οικογένειες των δυο αντιδημάρχων Π. Βλαχόπουλου και  Ευάγγελου Ψυχογυιού που έφυγαν μέσα στο περασμένο χρόνο την ζωή τους.
Στην συνέχεια ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους χρόνια πολλά τονίζοντας το ανθρωπινό πρόσωπο και την αντιμετώπιση που πρέπει να δείχνουν όλοι προς τους δημότες σαν να ήταν δική τους άνθρωποι.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την κλήρωση λαχνών με πλούσια δώρα προσφορών. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριος, οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Γ. Μανιάτης, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ε. Παναγιωτοπούλου, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κ. Νικολούζος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, επικεφαλής υπηρεσιών και φυσικά απλοί εργαζόμενοι.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ