ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Με Ντανιέλ Μπατίστα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αδριανού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:42:00 π.μ. |
Με Ντανιέλ Μπατίστα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αδριανού
Μια όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στο Κεντρο Αλέξανδρος για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αδριανού που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου .
Στα πλαίσια της κοπή της πίτας ο πρόεδρος Αναγέννησης Αγίου Ανδριάνου και Προφήτη Ηλία Αλέξανδρος Βλαχόπουλος τόνισε στον χαιρετισμό του:  "Έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε σημερα στην πόλη μας τον Ντανιέλ Μπατίστα. Ένα ονομα σπουδαίο για το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς και την οργάνωση ακαδημιών και παιχτών.
Ο φίλος Ντανιέλ θα ειναι ο συνδετικός κρίκος των δικών μας ακαδημιών-Αναγέννηση Αγίου Αδριανού και Προφήτη Ηλία.
Ο Ντανιέλ πλέον θα πλαισιώνεται από επιτελείο καθηγητών ποδοσφαίρου και διπλωματούχων προπονητών τους οποίους ήδη έχουμε επιλέξει και θα γίνετε κάθε μήνα αξιολόγηση μέσα από test για την πρόοδο των παιδιών. Καλώς ήρθες Ντανιέλ στην οικογένεια μας και ευχόμαστε όλα να βρουν το δρόμο τους."
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.
Ο Ντανιέλ Μπατίστα ευχαρίστησε τον κύριο Βλαχόπουλο και τόνισε στον χαιρετισμό του: "Ευχαριστώ τον Αλέξανδρο για την πρόσκληση και την ζεστή φιλοξενία του. Βλέπω μέσα από την εμπειρία μου οτι έχει όραμα και σχέδια για την αναβάθμιση των νέων της περιοχής και σε αυτή την προσπάθεια του θα είμαι δίπλα του.Τέτοιες κινήσεις μόνο θετικά αποτελέσματα θα φέρουν. Φίλε Αλέξανδρε είμαι δίπλα σου. Καλό ξεκίνημα στην προσπάθεια σου. Ντανιέλ."

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ