ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:12:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Με τις δημόσιες παρεμβάσεις του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και με τις αποφάσεις Περιφερειαού συμβουλίου απαιτείται να μην καταργηθεί κανένα κέντρο εκπαίδευσης στρατού ξηράς στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.


-Η παραβατικότητα των τσιγγάνων θα είναι το θέμα της γενικής συνέλευσης των κατοίκων του χωριού Αμυκλών Λακωνίας που θα γίνει την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στις 6:30 το απόγευμα.

-Απολογισμό πεπραγμένων πενταετίας τελευταίας πενταετίας θα κάνει ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος σε ειδική εκδήλωση απόψε στις 6 σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

-Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Διάθλου επιστρέφει στο Λουτράκι στις 11 Φεβρουαρίου, με διοργανωτές την Ομοσπονδία Τριάθλου, τον δήμο Λουτρακίου -Αγίων θεοδώρων και τελεί υπό την αιγίδα της περιφέρειας Πελοποννήσου

-Η νομαρχιακή επιτροπή – ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Θα κόψει την ερχόμενη Παρασκευή την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Παρουσία υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη.

-Με τρέχοντα θέματα θα συνεδριάσει την Πέμπτη 5:30 το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Μονεμβασιάς.

-Εθελοντική αιμοδοσία οργανώνει ο δήμος Λεωνιδίου συνεργασία με το νοσοκομείο της Νίκαιας Πειραιά στις 25 και 26 Ιανουαρίου 2018.

-Έκθεση με θέμα Ιωάννης Καποδίστριας, στο βουλευτικό του Ναυπλίου θα εγκαινιαστεί απο τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα.

-Αρχίζει την Τετάρτη το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου. Η βάση του θα είναι η Καλαμάτα αλλά θα γίνουν εκδηλώσεις και προβολές σε Αμαλιάδα, Σπάρτη, Αργος, Δημητσάνα.

Δέσποινα Αρσένη
Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ