ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Κίνησης κατά των πλειστηριασμών Αργολίδας στην Γενική Συνέλευση των Συμβολαιογράφων στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:45:00 μ.μ. |
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Κίνησης κατά των πλειστηριασμών Αργολίδας στην Γενική Συνέλευση των Συμβολαιογράφων στο Ναύπλιο (βίντεο)
 Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής 28 Ιανουαρίου μέλη της Κίνησης κατά των Πλειστηριασμών Αργολίδας σε ξενοδοχείο του Ναυπλίου οπού πραγματοποιούνταν η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Συμβολαιογράφων Ναυπλίου και Καλαμάτας.

Οι συγκεντρωμένοι ανάρτησαν πανό στην είσοδο του ξενοδοχείου και με αντιπροσωπεία τους, επέδωσαν ανακοίνωση, καθώς δεν τους επετράπη από το προεδρείο να την αναγνώσουν, στην Γενική Συνέλευση.
Η ανακοίνωση της Κίνησης κατά των Πλειστηριασμών Αργολίδας αναφέρει:
"Σε νέα οξύτερη φάση περνάει η επίθεση ενάντια στη λαϊκή κατοικία και περιουσία. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με την ουσιαστική στήριξη και των υπολοίπων μνημονιακών κομμάτων προσπαθεί να εφαρμόσει τις εντολές Ε.Ε – ΔΝΤ.
Αφού απέτυχε να συκοφαντήσει και στη συνέχεια να καταστείλει με το νέο ‘’ιδιώνυμο’’τους αγώνες του κινήματος, τώρα σχεδιάζει μετά την ψήφιση του πολυνομοσχέδιου –σφαγείου το σύνολο των πλειστηριασμών για χρέη προς τις τράπεζες να γίνονται ηλεκτρονικά.

· Νομοθετώντας τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς απειλεί τη συντριπτική κοινωνική πλειοψηφία για χρέη πάνω από 500 ευρω προς το δημόσιο.

· Καθιστώντας τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ως μόνο τρόπο διενέργειας των πλειστηριασμών.
Επιτρέποντας τους πλειστηριασμούς από οποιονδήποτε (έστω κι έναν συμβολαιογράφο σ΄ όλη τη χώρα.

Ενώ η Ε.Ε πιέζει για άμεση έναρξη των εξώσεων από τα σπίτια που έχουν οι τράπεζες αρπάξει.
Φυσικά έχοντας σε ισχύ το ΙΔΙΩΝΥΜΟ για την αυτεπάγγελτη δίωξη όσων αγωνίζονται για να βάλουν φραγμό σε όλα αυτά.
Καλούμε το Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείου Ναυπλίου που πραγματοποιεί νέα Γενική Συνέλευση την Κυριακή 28/1 στο Ναύπλιο, να πάρει απόφαση για αποχή από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και να δηλώσει άρνηση της ανάληψης ευθύνης λειτουργίας του συστήματος των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και χρηματοδότησης της σχετικής πλατφόρμας.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ-ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ"
 Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Συμβολαιογράφων εφετείων Ναυπλίου και Καλαμάτας Παναγιώτης Δουμουλάκης ανέφερε πριν την έναρξη της Γ.Σ. και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτα του Συλλόγου, πως η εισήγηση θα είναι να μην συνεχίσουν την αποχή η οποία έληγε σήμερα και τα μέλη του Συλλόγου που επιθυμούν θα πρέπει να μετατρέψουν τους αναλογικούς πλειστηριασμούς σε ηλεκτρονικούς και να εγγραφούν στην πλατφόρμα των Αθηνών καθώς στην Πελοπόννησο δεν λειτουργεί ακόμα τέτοια πλατφόρμα.
Να τονίσουμε πως έντονη ηταν η παρουσία της αστυνομίας στο χώρο της συγκέντρωσης, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια.
Στην κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων μίλησαν μέλη της Κίνησης κατά των πλειστηριασμών Αργολίδας, ο  Πρόεδρος του Συλλόγου Συμβολαιογράφων εφετείων Ναυπλίου και Καλαμάτας Παναγιώτης Δουμουλάκης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Τζαμουράνης Γιώργος εκπρόσωπος της Ανταρσία του Μοριά στο ΠεΣυ Πελοποννήσου, ενώ στην διαμαρτυρία συμμετείχαν οι Δημοτικοί σύμβουλοι Ναυπλιέων της αντιπολίτευσης Π. Κοκκινόπουλος και Δ. Δρούγκας, μέλη της Πλεύσης Ελευθερίας κα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ