ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:04:00 μ.μ. | | |
Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Στις 7.30 το απόγευμα της Κυριακής, διεξάγεται το σημαντικό παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό. Διαιτητής θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης.

Επιστρέφει στον Αστέρα ο Ιγκλέσιας, ενώ στην αποστολή αναμένεται να είναι και οι Νίκος Καλτσάς, Κώστας Γιαννούλης. Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 και 20 ευρώ και δίνονται απ’ το κατάστημα της ΠΑΕ Αστέρας. Θα πωλούνται και στα εκδοτήρια του γηπέδου. Ο Αστέρας, καλεί τους φίλους του να στηρίξουν μαζικά και με πάθος την ομάδα. Στο παιχνίδι αυτό, θα υπάρξει και μαζική παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού, με ατομική μεταβίβαση. Το γήπεδο, πληροί τις προυποθέσεις, για να υπάρξει διαχωρισμός χώρων και ομαλή διεξαγωγή αγώνα, παρουσία φίλων και των δύο ομάδων.

Παρελθόν αποτελεί για τον Αστέρα Τρίπολης, ο Γάλλος αμυντικός, Λιονέλ Ζουμά. Είχε συμβόλαιο μέχρι το 2019, όμως δεν μπόρεσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των προπονητών. Ωστόσο, αξίζει να τονιστεί, ότι προερχόταν από σοβαρό τραυματισμό, κάτι που το ήξερε ο Αστέρας απ’ την αρχή και που του έδωσε μία ευκαιρία, ώστε να αποδείξει ότι μπορεί να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο.

ΟΣΦΠ εντός, Ξάνθη εντός, ΑΕΚ εκτός, Ατρόμητο εντός και Πανιώνιο εκτός, έχει ως πρόγραμμα αγώνων ο Αστέρας Τρίπολης. Πολύ σημαντικά παιχνίδια.

Στην Κρήτη αγωνίζεται το Σάββατο, στις 3 μ.μ. η Σπάρτη κόντρα στον επικίνδυνο Εργοτέλη που ψάχνει… μανιωδώς βαθμούς. Στην αποστολή της Λακωνικής ομάδας μετέχουν οι Γιακουμής, Μακρυωνίτης, Γραικός, Βοσνακίδης, Νιάρος, Κατσίκης, Οικονομόπουλος, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Τσιμόντζι, Μπαρέττα, Ράντι, Ράνος, Φουρτάδο, Ουόρντεν, Σάββα, Κωστάκης, Δοδοντσάκης. Δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Ζουλιώτης, όπως και οι νέες μετεγγραφές.

Η Σπάρτη, ανακοίνωσε την απόκτηση των Ανδρέι Τσιόφου και Κώστα Κολτσίδα. Ο πρώτος, είναι 23 ετών και προέρχεται απ’ την Μολδαβία. Ο δεύτερος, είναι 19 ετών και ξεκίνησε απ΄ τις Ακαδημίες του ΟΣΦΠ.

Επέστρεψε στην Σπάρτη, ο Αλέξανδρος Μουζακίτης, που ήταν και πέρσι στην ομάδα.

Χωρίς πρωτάθλημα Γ Εθνικής, στους ομίλους 5, 6 και 7 αυτό το διήμερο.

Για τα πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών του Κυπέλλου Αρκαδίας, μισοβδόμαδα, ο Παναρκαδικός κέρδισε με 8-0 τον Μαντινειακό, ενώ το Λεωνίδιο, κέρδισε με 1-0 στο Άστρος, τον τοπικό Πανθυρεατικό. Θα υπάρξουν και αγώνες-ρεβάνς.

Για το Κύπελλο Λακωνίας, ο φιλόδοξος Ολυμπιακός Γυθείου, κέρδισε την Τετάρτη, με 1-0 τον Αστέρα Βλαχιώτη. Θα υπάρξει και αγώνας ρεβάνς τον επόμενο μήνα. Ήταν η πρώτη, επίσημη, φετινή ήττα του Αστέρα Βλαχιώτη.

Η Καλαμάτα, είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στη γ εθνική κατηγορία.

Στις 5 το απόγευμα, του Σαββάτου, στο κλειστό της Τρίπολης (φωτό), ο Αρκαδικός θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή, σ’ ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Η είσοδος των μαθητών θα είναι ελεύθερη.

Το Καματερό θα αντιμετωπίσει το Σάββατο, στις 7 το απόγευμα, στο κλειστό της Νέας Κίου, ο Διομήδης Άργους.

Η τελική φάση του Κυπέλλου χάντμπολ ανδρών, θα γίνει στο κλειστό της Γλυφάδας, 10 και 11 Μαρτίου. Για τα προημιτελικά του θεσμού, ο Διομήδηςθα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, στις 31 Ιανουαρίου.

Για το Κύπελλο ανδρών στο βόλει, ο Παμβοχαικός, θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Πειραιώς, στη φάση των «16». Αμέσως μετά, εάν προκριθεί, θα παίξει με το νικητή του αγώνα ΠΑΟ-Κηφισιά.

Για την Βόλει Λιγκ γυναικών, η Κόρινθος θα αντιμετωπίσει την Κυριακή, στην έδρα της, την Ηλιούπολη. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 6 μ.μ.

Το σωματείο «Γέρος του Μοριά», που εδρεύει στην Τρίπολη, θα κόψει πίτα, στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου. Η εκδήλωση θα γίνει στο παλαιό Δημαρχείο της Τρίπολης. Θα βραβευθεί η Κατερίνα Μπερδούση, αθλήτρια των μεσαίων αποστάσεων, που στο πρόσφατο παρελθόν, σημείωσε σημαντικές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Διάφορα δρώμενα θα γίνουν το πρωί της Κυριακής, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου. Οι δράσεις θα γίνουν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού. Σ’ αυτά, θα συμμετάσχει και ο Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης. Η διοίκηση του Χιονοδρομικού, θα κόψει στις 2 το μεσημέρι και την πίτα του Κέντρου.

Την πίτα της θα κόψει η Αργολική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ναυπλίου, στις 11.30 το πρωί της Κυριακής, στην Καραθώνα Ναυπλίου.

Συνεχίζονται τα πρωταθλήματα μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, αυτό το τριήμερο.

Στις 4 Φεβρουαρίου, θα γίνει ο χορός του Διομήδη Άργους.

Στο Ναύπλιο, τελικά και όχι στο Άργος, θα δώσει τα φιλικά παιχνίδια η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Κ-15.

Στις 8 Φεβρουαρίου θα γίνει η κοπή της πίτας του ΓΣΑ και οι βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών του σωματείου.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου, θα γίνει στο Λουτράκι, στις 11 Φεβρουαρίου. Συγχρόνως, θα γίνει και το Πανελλήνιο Διάθλου, ανδρών-γυναικών.

Στις 11 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί ο γνωστός δρόμος του Αργολικού Κόλπου

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ