Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

Προπαρασκευαστικές εργασίες από την ΔΕΥΑΝ για την υδροδότηση του τέως Δήμου Μιδέας με πόσιμο νερό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:56:00 π.μ. | |
Προπαρασκευαστικές εργασίες από την ΔΕΥΑΝ για την υδροδότηση του τέως Δήμου Μιδέας με πόσιμο νερό
 Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. στα πλαίσια της οριστικοποίησης της υδροδότησης του τέως Δήμου Μιδέας με πόσιμο νερό, υπενθυμίζουμε ότι σήμερα εκτελούνται προπαρασκευαστικές εργασίες επί του θέματος, πρόκειται να προχωρήσει άμεσα στην εγκατάσταση υπερσύγχρονου συστήματος αυτοματοποίησης – διασύνδεσης της δεξαμενής της Αγ. Τριάδας με το αντλιοστάσιο στο Αρχαίο θέατρο του Άργους που ανήκει στην Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ.

Ποιο συγκεκριμένα εγκαθίσταται τοπικός σταθμός ελέγχου στη δεξαμενή της Αγ. Τριάδας μέσω του οποίου θα μεταφέρεται η εικόνα των διαφόρων παραμέτρων της δεξαμενής , όπως επί παραδείγματι η στάθμη νερού , στον κεντρικό σταθμό ελέγχου στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Ν.
Ετσι αυτοματοποιείται η παρακολούθηση της δεξαμενής πράγμα το οποίο θα συμβάλει στην εύρυθμο λειτουργία της υδροδότησης του Δήμου.

Ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά την Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. για τη συνεργασία της και όπως γίνεται αντιληπτό η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ολοκληρώνει τις διάφορες απαιτούμενες εργασίες που θα συντελέσουν στην απρόσκοπτη υδροδότηση του τέως Δήμου Μιδέας με πόσιμο νερό από τις πηγές Λέρνης – Αμυμώνης .
Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ναυπλίου
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ