Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:38:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα γιορταστούν αύριο τα Άγια Θεοφάνια στην Αρκαδία. Ο Αγιασμός των υδάτων θα γίνει στο φράγμα του Λάδωνα στη Γορτυνία, στο Παράλιο Άστρος και στο Λούσιο ποταμό.

Η ύδρευση της Βασκίνας του Αγίου Ιωάννη και της Παλαιόχωρας και η αποκατάσταση της βατότητας της επαρχιακής οδού Καστρίου, Αγίου Πέτρου, Ι.Μ. Μαλεβής και Αγίου Ιωάννη είναι τα δύο σημαντικά έργα τις συμβάσεις των οποίων υπέγραψε χθες ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.

Στον Ανακριτή και τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης οδηγήθηκαν χθες οι δύο Γεωργιανοί δράστες του στυγερού εγκλήματος που διέπραξαν στη Σπάρτη, ξυλοκοπώντας μέχρι θανάτου τον 61χρονο ιδιοκτήτη κέντρου διασκεδάσεως. Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου.

Την έμμεση αντιμετώπιση των ζημιών στο Μυστριώτειο Διδακτήριο στην Τρίπολη ζητά με ερώτησή του προς τον υπουργό Παιδείας ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στις 13 Ιανουαρίου στις 17:30 το απόγευμα στο πνευματικό κέντρο Γορτινίων στην Αθήνα, η Παγγορτυνιακή Ένωση θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει τακτική Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Δέσποινα Αρσένη
Πηγή: ert.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ