ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Επιστολή Ανδριανού σε Τατούλη για το Γήπεδο του Τολού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:30:00 π.μ. | |
Επιστολή Ανδριανού σε Τατούλη για το Γήπεδο του Τολού
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός απέστειλε επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Π. Τατούλη με θέμα την ολοκλήρωση των έργων εγκατάστασης συνθετικού χλοοτάπητα στο Γήπεδο Τολού.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

“Ενημερώθηκα ότι δείξατε προσωπικό ενδιαφέρον για την ολοκλήρωση των έργων εγκατάστασης συνθετικού χλοοτάπητα στο Γήπεδο Τολού, εντελλόμενος την επίσκεψη συνεργατών σας.

Όπως γνωρίζετε, πρόκειται για ένα έργο που ενέταξα κατά τη θητεία μου στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με εγγραφή ΣΕΟ 2013-1600017 «200.000€», με τίτλο εγκεκριμένης μελέτης “Γήπεδο Τολού Δήμου Ναυπλίου – Συνθετικός Χλοοτάπητας” που συντάχθηκε από το Γραφείο Γεωπονικών Μελετών και Έργων Πρασίνου και τη Διεύθυνση Μελετών Αθλητικών Έργων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και θεωρήθηκε από αυτήν με ημερομηνία 8/8/2014, και αφού είχε δημοπρατηθεί, είχε αναδειχθεί ο ανάδοχος και είχαν ήδη τοποθετηθεί κερκίδες, έχει μείνει ημιτελές. Επίσης, είχα συνυπογράψει και σχετική προγραμματική σύμβαση με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων.

Δια της παρούσης σας ενημερώνω ότι, εφόσον η Περιφέρεια έχει τη βούληση και διαθέτει από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων τους απαιτούμενους πόρους για την ολοκλήρωση του έργου, μπορείτε να ζητήσετε και να λάβετε από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού τον πλήρη φάκελο που είχε συνταχθεί επί θητείας μου με όλα τα στοιχεία της μελέτης του έργου, για την επιτάχυνση των διαδικασιών υλοποίησης.

Είμαι στη διάθεσή σας προκειμένου δίνοντάς σας όλα τα σχετικά στοιχεία να συμβάλλω ώστε αυτό το έργο να παραδοθεί επιτέλους ολοκληρωμένο στους πολίτες του Τολού και της ευρύτερης περιοχής” 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ