ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Με Βορίδη και Αυγενάκη η ΝΟΔΕ Αργολίδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:30:00 μ.μ. | | |
Με Βορίδη και Αυγενάκη η ΝΟΔΕ Αργολίδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της
Την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε η ΝΟΔΕ Αργολίδας την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 στον Πολυχώρο Φουγάρο στο Ναύπλιο.

Καλεσμένοι και κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης και ο Βουλευτής και Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης.
Στην ομιλία της η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας Ελένη Αποστολοπούλου καλωσόρισε τους δυο πολιτικούς και τον κόσμο στην εκδήλωση τονίζοντας την ανάγκη που έχει η χώρα για αλλαγή κυβέρνησης.
Ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός τόνισε στην ομιλία:" Το πρόσφατο συνέδριο του κόμματος κήρυξε τη Ν.Δ σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα και σημείωσε: Το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι το σχέδιό μας. Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε σκληρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση με γνώμονα το καλό στην πατρίδα και τους Έλληνες"
"Σε μια διαπραγμάτευση είναι πολύ θετικό να έχει ληφθεί υπόψη η γνώμη του κόσμου, έτσι όπως αυτή εκφράζεται σε διάφορα επίπεδα. Είναι θετικό και κάνει όλες τις πλευρές να έχουν καλύτερη αντίληψη Βασική θέση είναι ότι η Μακεδονία είναι ελληνική, ότι δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος και από εκεί και πέρα προφανώς όλοι θέλουμε να λυθεί με κάποιον τρόπο το ζήτημα όλης αυτής της ιστορίας που έχει δημιουργηθεί με το κράτος των Σκοπίων", τόνισε ο Μάκης Βορίδης στην ομιλία του, όσον αφορά στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.
 Ο Μάκης Βορίδης, ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, τόνισε ότι «Δεν μπορεί να υπάρχει μία κυβέρνηση που στηρίζεται σε μια κοινοβουλευτική πλειοψηφία και σε ένα μείζον θέμα η κυβερνητική κοινοβουλευτική πλειοψηφία να μην έχει θέση. Κατ’ επανάληψη το κόμμα των ΑΝΕΛ, χάρη και στο οποίο αυτή η κυβέρνηση κάθεται στα κυβερνητικά έδρανα, έχει τοποθετηθεί και λένε ότι “εμείς δεν θέλουμε καμία λύση που να έχει τον όρο Μακεδονία”».
 «Η Νέα Δημοκρατία είναι μια υπεύθυνη και ώριμη πολιτική δύναμη και είναι η μόνη πολιτική δύναμη της χώρας έτοιμη να μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και έτοιμη να αλλάξει την Ελλάδα», τόνισε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, κατά την ομιλία του στην εκδήλωση κοπής της πίτας της ΝΟΔΕ Αργολίδας
Ο κ. Αυγενάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «έβαλε τη χώρα σε μια περιπέτεια και τη βύθισε σε μια βαθιά και πρωτόγνωρη κρίση, αναφέροντας ότι τα χρέη των Ελλήνων προς τις εφορίες ξεπέρασαν, για πρώτη φορά, τα 100 δισ. ευρώ και αυτό «είναι η απόλυτη απόδειξη της παταγώδους αποτυχίας της».
Πρόσθεσε πως «το 2018 έχει 2 δισ. επιπλέον μέτρα, 900 εκατ. νέοι φόροι, μειώσεις στις συντάξεις, νέες περικοπές στο ΕΚΑΣ και στο επίδομα θέρμανσης, επέκταση των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας από αυτούς που έλεγαν "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη"» και σημείωσε ότι «έχει θράσος ο κ. Τσίπρας να λέει ότι η 3η αξιολόγηση έκλεισε χωρίς κανένα νέο μέτρο». Ο κ. Αυγενάκης δήλωσε πως η Νέα Δημοκρατία θα μειώσει τους φόρους για όλους τους Έλληνες πολίτες.
 Σε ότι αφορά στο θέμα των Σκοπίων επισήμανε ότι «η γραμμή του Βουκουρεστίου είναι η εθνική γραμμή της χώρας και από αυτήν τη γραμμή δεν μπορούμε και δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση, να αποκλίνουμε. Είναι το ελάχιστο το οποίο μπορούμε να διεκδικήσουμε. Ό,τι καλύτερο μπορούμε να πετύχουμε είναι ευπρόσδεκτο, αλλά αυτό είναι το ελάχιστο». Επισήμανε ότι η γραμμή Βουκουρεστίου σημαίνει τρία πράγματα. Πρώτον το όνομα, δεύτερον οι χρήσεις του (erga omnes) και τρίτον ο αλυτρωτισμός, οι απαράδεκτες διεκδικήσεις των Σκοπίων και η προσπάθεια καπηλείας της ιστορίας και της ιστορικής παρακαταθήκης της Μακεδονίας.
Η εκδήλωση έκλεισε με την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας με παρευρισκόμενους πολλά στελέχη της παράταξης στο νομό.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ