ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Σπουδαίες εμφανίσεις από τους χιονοδρόμους μας Απόστολο Αγγέλη και Μαρία Τσακίρη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:13:00 μ.μ. | |
Σπουδαίες εμφανίσεις από τους χιονοδρόμους μας Απόστολο Αγγέλη και Μαρία Τσακίρη
 Εντυπωσιακές εμφανίσεις στο δίαθλο από τον Απόστολο Αγγέλη και την Μαρία Τσακίρη, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και το JIBU3 Cup αντίστοιχα.
Λίγες μόνο μέρες πριν από την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνες στην Πιονγκτσάνγκ (09-25/02) ο Απόστολος Αγγέλης έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Τερμάτισε στους 60 πρώτους, από 140 αθλητές που πήραν μέρος στο αγώνισμα των 10 χλμ. του Ευρωπαικού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ριντάνα της Ιταλίας.

Ο χρόνος του Έλληνα πρωταθλητή (χθες 26/01) ήταν 26:27,0, είχε μια άστοχη βολή και κέρδισε 96,58 βαθμούς ΙΒU. H συγκεκριμένη επίδοση αποτελεί ατομικό ρεκόρ για τον ίδιο και είναι η καλύτερη που έχει πετύχει έλληνας αθλητής.
Σπουδαία εμφάνιση έκανε και η Μαρία Τσακίρη στο JIBU3 Cup διάθλου που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Νόβε Μέστο της Τσεχίας.

Στο αγώνισμα των 7,5 χλμ. τερμάτισε στην 20η θέση με χρόνο 25:02,4 και μια άστοχη βολή, ενώ σήμερα (27/01) είχε ακόμη καλύτερη κατάταξη με χρόνο 25:11,9 και χωρίς ποινές στις βολές τερμάτισε 18η.

Η πρωταθλήτρια από την Δράμα δήλωσε: «Έχω 5 βδομάδες να αγωνιστώ σε αγώνες Διάθλου, προσπαθώ να προσαρμοστώ και να ελαχιστοποιήσω τα λάθη μου, ώστε να μπορέσω να βελτιώσω τις επιδόσεις μου στους μεγάλους αγώνες που ακολουθούν».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ