ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Ερώτηση Μανιάτη στον Καμμένο για το ΚΕΜΧ Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:09:00 μ.μ. | |
Ερώτηση Μανιάτη στον Καμένο για το ΚΕΜΧ Ναυπλίου
 Νέα ερώτηση κατέθεσε ο Γιάννης Μανιάτης προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένο, ζητώντας συγκεκριμένες απαντήσεις για τις προθέσεις του αρμόδιου Υπουργείου σχετικά με τη λειτουργία των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στην Πελοπόννησο και ειδικότερα του ΚΕΜΧ Ναυπλίου.

Ο Γ. Μανιάτης στην ερώτησή του τονίζει την ανησυχία που έχουν δημιουργήσει στην τοπική κοινωνία γενικόλογες και αόριστες απαντήσεις του Υπουργείου σε σχετικά ερωτήματα και δημοσιεύματα περί «αξιολόγησης των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων».

Ακολουθεί η σχετική ερώτηση του Γ. Μανιάτη

«Κύριε Υπουργέ,

στην από 23.02.2017 ερώτησή μου αναφορικά με τη λειτουργία των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στην Πελοπόννησο και ειδικότερα του ΚΕΜΧ Ναυπλίου, η οποία κατετέθη επ’ αφορμή σχετικών πληροφοριών του Τύπου, μηδέποτε απαντήσατε. Επειδή τα δημοσιεύματα, ένα χρόνο μετά επανήλθαν πιο συγκεκριμένα, αναφέροντας μάλιστα, ότι η επόμενη σειρά (Β’ ΕΣΣΟ 2018) του Μαρτίου, οι υπόχρεοι στράτευσης θα λάβουν χαρτί από την στρατολογία, προκειμένου να καταταγούν απευθείας στη μονάδα που θα υπηρετήσουν τη θητεία τους. Τούτο, σε συνδυασμό με γενικόλογες απαντήσεις που δίνονται σε σχετικά ερωτήματα και δημοσιεύματα, κατά τα οποία ««σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία τέθηκαν υπόψη» προβλέπεται «αξιολόγηση των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων», ευλόγως δημιουργούν έντονη αλλά δικαιολογημένη ανησυχία στις τοπικές κοινωνίες, οι επιπτώσεις επί των οποίων, έχετε δεσμευτεί γραπτώς, θα βαρύνουν στον μελλοντικό σχεδιασμό.

Κατόπιν των ανωτέρω ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Ποιες είναι οι προθέσεις του Υπουργείου σχετικά με την λειτουργία του ΚΕΜΧ Ναυπλίου;»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ