ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Ε.Παναγιωτοπούλου: Η συμμετοχή των μελών και των φίλων της Ν.Δ. στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Αργολίδας απόδειξη της ανοδικής πορείας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:05:00 μ.μ. |
Ε.Παναγιωτοπούλου: Η συμμετοχή των μελών και των φίλων της Ν.Δ. στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Αργολίδας απόδειξη της ανοδικής πορείας
Σε μια κατάμεστη αίθουσα , με πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, έγινε χθες η κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Αργολίδας, με την παρουσία του Βουλευτή και Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη και του Βουλευτή και Τομεάρχη Εσωτερικών Μάκη Βορίδη.

Είχαν προηγηθεί επισκέψεις εργασίας στα Δημαρχεία Άργους και Ναυπλίου και συναντήσεις με τους Δημάρχους Άργους κ. Καμπόσο και Ναυπλίου κ. Κωστούρο.

Επίσης στο Εργατικό Κέντρο Άργους, συνάντηση με τη Διοίκηση και άλλους φορείς του Νομού.
Η παρουσία στην περιφέρεια της χώρας στελεχών του κόμματος ,αλλά και του ίδιου του Προέδρου, είναι μια γόνιμη διαδικασία, που εγκαινιάστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς .

Η ΝΔ και τα στελέχη της είναι δίπλα στην κοινωνία καθημερινά.
Από την επαφή αυτή με τις τοπικές κοινωνίες , θα προκύψει η ζύμωση, από την οποία θα αναδειχθούν προβλήματα και αδυναμίες και θα προκύψουν ολοκληρωμένες προτάσεις για τις λύσεις.

Αυτό είναι και το βασικό ζητούμενο από τους πολίτες σήμερα : ρεαλιστικές προτάσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν χωρίς ανέξοδες και μεγάλες υποσχέσεις.
Αυτό θα πράξει και η ΝΔ ως αυριανή Κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Και όπως τόνισε ο κύριος ομιλητής, Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης , προτεραιότητες του κομματικού μηχανισμού επιβάλλεται να είναι η σκληρή δουλειά , η καθημερινή παραγωγή έργου με μεθοδικότητα και η εμπέδωση από όλες και όλους ότι η σημερινή Νέα Δημοκρατία δεν έχει στρατηγούς και στρατιώτες αλλά μόνο στελέχη που δουλεύουν καθημερινά χωρίς ίχνος αυτοπροβολής , ιδιοτέλειας και αισθήματος προσωπικού οφέλους.

ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ,
ΑΝΑΠΛ/Α ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ
ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΔ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ