ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Παρέμβαση Ανδριανού στον Υπουργό Υγείας για τις ελλείψεις και τα κενά στις δομές υγείας της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:20:00 μ.μ. | |
Παρέμβαση Ανδριανού στον Υπουργό Υγείας για τις ελλείψεις και τα κενά στις δομές υγείας της Αργολίδας
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Ξανθό με θέμα τις ελλείψεις και τα κενά στις δομές υγείας της Αργολίδας.

Στο κείμενο της Ερώτησης μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

“Υπενθυμίζω ότι με πολυάριθμες σχετικές παρεμβάσεις μου στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου έχω επισημάνει τις μεγάλες ανάγκες και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές υγείας της Αργολίδας, τα κενά σε προσωπικό και τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Αναφέρω ενδεικτικά τις ελλείψεις ακόμη και σε σεντόνια για τις οποίες με ενημέρωσαν συγγενείς νοσηλευομένων στη Ν.Μ Ναυπλίου που αναγκάζονται να τα φέρνουν οι ίδιοι, την ανάγκη προμήθειας και εγκατάστασης νέου αξονικού τομογράφου, την προμήθεια λαπαροσκοπικού πύργου για τις χειρουργικές κλινικές, καθώς τη συνεχιζόμενη μη λειτουργία παιδιατρικής κλινικής. Επισημαίνεται ακόμη ότι η μόνη προμήθεια που εντάχθηκε στο ΠΔΕ του 2017 αφορά όργανο μέτρησης οστικής πυκνότητας στη νοσηλευτική μονάδα Άργους και αντλία θερμότητας στη νοσηλευτική μονάδα Ναυπλίου.

Κατόπιν αυτών, καθίσταται αναγκαία η αξιοποίηση κάθε διαθέσιμου πόρου ώστε στηριχθούν έμπρακτα οι ευσυνείδητες προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών και του λοιπού υγειονομικού προσωπικού της Αργολίδας που καταβάλλουν καθημερινά υπεράνθρωπο αγώνα για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους και τους πολυπληθείς επισκέπτες της περιοχής”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ