Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018

Το Ναύπλιο από τον Αμερικανικό κολοσσό Business Insider στους καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2018

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:33:00 μ.μ. |
Το Ναύπλιο από τον Αμερικανικό κολοσσό Business Insider στους καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2018

 Τους καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς της Ευρώπης για το 2018 θέλησε να συγκεντρώσει το Business Insider και γι αυτό ζήτησε την γνώμη των κορυφαίων ταξιδιωτικών πρακτόρων και blogger σε όλον τον κόσμο. 

Ανάμεσα στους γνωστούς και δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς, όπως η Ρώμη και η Βαρκελώνη, φιγουράρει και μία πολύ όμορφη ελληνική πόλη.

Πρόκειται για το Ναύπλιο, για το οποίο το δημοσίευμα αναφέρει: 

«Πολλοί τουρίστες αγαπούν την Ελλάδα. Αλλά μόλις δείτε πώς περνούν τον χρόνο τους οι ντόπιοι- μακριά από τα γεμάτα τουρίστες μπαρ, τις παραλίες και τις αγορές- θα γνωρίσετε έναν διαφορετικό κόσμο.

Το Ναύπλιο είναι από τις πιο όμορφες πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδας, έχει έντονη μεσαιωνική ατμόσφαιρα. Θυμάμαι να περπατάω στα στενά, πλακόστρωτα σοκάκια της παλιάς πόλης και να αισθάνομαι ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα από το παρελθόν. Το Παλαμήδι έχει θέα στο Ναύπλιο από την κορυφή ενός λόφου, με εκπληκτική θέα στη θάλασσα».

Το Business Insider είναι ένας αμερικανικός ιστότοπος (εκδίδεται και σε έντυπη μορφή περιοδικού) οικονομικών και επιχειρηματικών ειδήσεων που εκδίδει επίσης διεθνείς εκδόσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, την Κίνα, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ινδία, την Ιταλία, την Ινδονησία, την Ιαπωνία, τη Μαλαισία, τις Κάτω Χώρες, τις Σκανδιναβικές χώρες, την Πολωνία και τη Σιγκαπούρη. Αρκετές διεθνείς εκδόσεις δημοσιεύονται σε τοπικές γλώσσες: Κινέζικα, Ολλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά  , Πολωνικά και Ιαπωνικά .

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ