ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

O Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:26:00 π.μ. | |
O Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του
 Το Σάββατο στις 20 Ιανουαρίου 2018, ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην ταβέρνα ¨ΚΙΟΥΠΙΑ¨ στα Πυργιώτικα.

Ήταν μια, διαφορετική από τις άλλες χρονιές, εκδήλωση με φαγητό, ζωντανή μουσική και χορό, έγινε μέσα σε μια χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα με ευχές για το 2018.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ευχήθηκε στους καλεσμένους και έθεσε τους στόχους του νέου Διοικητικού Συμβουλίου:

1ον) την αύξηση των μελών του Συλλόγου 
2ον) την καλύτερη επικοινωνία του Συλλόγου με τα μέλη του 
3ον) την προώθηση των μελών του συλλόγου και της πόλης με διαφημιστικές ενέργειες, 
4ον) και κυριότερο τη συμμετοχή των εμπόρων στις δράσεις του συλλόγου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τάσος Χειβιδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καχριμάνης, η Πρόεδρος της Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. κ. Νάντια Αναστασίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Παναγιώτης Λέτζος και Δημήτρης Μπακέας, ο βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Ανδριανός, ο τέως υπουργός κ. Γιάννης Μανιάτης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Βασίλης Σίδερης, Χρήστος Αντωνόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Φώτης Δαμούλος με το Θοδωρή Παπαθανασίου, ο κ. Δημήτρης Αρμενάκης πρώην πρόεδρος της ΕΣΕΕ, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου κ. Παγώνης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κρανιδίου κ. Παναγιώτης Λυγερός και ο Επίτιμος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου Παναγιώτης Αργυρόπουλος.
Βραβεύτηκε και Ανακηρύχθηκε σε ΕΠΙΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ο κ. Γεώργιος Παϊβανάς για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο ως μέλος και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου.
Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στο Ναυπλιώτη Λιμενάρχη Αντ/ρχο Λ.Σ. κ. Σπύρο Μαρίνο για την ανιδιοτελή προσφορά του στην ανάδειξη του Λιμένος Ναυπλίου ως Λιμάνι Θαλάσσιου Τουρισμού.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ