ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Πλειστηριασμοί STOP Αργολίδας: Δυναμικά και ανυποχώρητα μπορούμε να σταματήσουμε τη νέα αντιλαϊκή λαίλαπα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:25:00 π.μ. |
Πλειστηριασμοί STOP Αργολίδας: Δυναμικά και ανυποχώρητα μπορούμε να σταματήσουμε τη νέα αντιλαϊκή λαίλαπα
 Τα μέλη της Κίνησης κατά των Πλειστηριασμών Αργολίδας συμμετείχαν την Κυριακή 28/1/18 σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ναύπλιο, εξαιτίας της συνέλευσης των συμβολαιογράφων Πελοποννήσου και της επικείμενης απόφασής τους για τη συνέχιση, ή μη, της αποχής τους από τους Πλειστηριασμούς.

Στην προσπάθειά μας να καταθέσουμε τις θέσεις μας για την αποτροπή των Ηλεκτρονικών Πλειστηριασμών και την κατάργηση του πρόσφατου νόμου, ζητήσαμε την ανάγνωση των αιτημάτων μας στο σώμα της συνέλευσης του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου.
Δυστυχώς δεν έγινε δεκτό το αιτημά μας και αφήσαμε το κείμενό μας στο προεδρείο.Η διάθεσή μας για συμπαράσταση στους συμβολαιογράφους που πήραν στην προηγούμενη συνέλευσή τους την απόφαση για αποχή από την διαδικασία των πλειστηριασμών, έπεσε στο κενό.

Ενώ πιστεύουμε ότι τα αιτήματα του κλάδου τους δεν ικανοποιήθηκαν στο ελάχιστο, παραταύτα η διάθεση μερικών συναδέλφων τους να κανιβαλίσουν την κοινωνία φάνηκε να επικρατεί.
Με την καθιέρωση των ηλεκτρονικών ως μοναδικού τρόπου διενέργειας των πλειστηριασμών, την επέκτασή τους και για τα άνω των 500 ευρω χρέη προς το δημόσιο, την άρση της τοπικότητας του συμβολαιογράφου, αλλά και τις πιέσεις της Ε.Ε για άμεσες εξώσεις ,καθώς και τα νέα μέτρα που ετοιμάζουν για την κατάργηση των όποιων προστατευτικών διατάξεων του νόμου Κατσέλη απέμειναν, επιβεβαιώνουν ότι η επίθεση στη λαϊκή κατοικία και περιουσία γίνεται εντελώς απροκάλυπτα.

Η απόφαση της Γ.Συνέλευσης των συμβολαιογράων Εφετείου Ναυπλίου για άρση της αποχής και ένταξής τους στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, ανοίγει το δρόμο για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των τραπεζών πάνω από κάθε νόμιμο, ηθικό και κοινωνικό κανόνα.
Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών το επόμενο διάστημα θα εντείνει τον αγώνα του, οργανώνοντας τη δράση του.Όπως με το μαζικό, ανυποχώρητο αγώνα μας, βάλαμε φραγμό στους πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία, έτσι και σήμερα με ακόμη μεγαλύτερη μαζικότητα, πάντα δυναμικά και ανυποχώρητα μπορούμε να σταματήσουμε τη νέα αντιλαϊκή λαίλαπα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ