ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση στο Άργος την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:32:00 μ.μ. | | | |
Μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση στο Άργος την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου
Το αποκορύφωμα των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Άργους Μυκηνών που διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ είναι η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ στο ΑΡΓΟΣ την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 18 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 4 το απόγευμα.

Ο γνωστός showman TONIS SFINOS θα παρουσιάσει τα καρναβαλικά πληρώματα. Θα παρελάσουν πλήθος καρναβαλιστές από τον Δήμο μας και από γειτονικές περιοχές. Τα μεγάλα άρματα, οι Καραμούντζες, η Βασίλισσα του Καρναβαλιού, ο Βασιλιάς Καρνάβαλος, τα κομφετί και οι σερπαντίνες, οι Ακροβάτες που θα πετούν ανάμεσα στους Καρναβαλιστές και τον κόσμο, οι Ξυλοπόδαροι με τις εντυπωσιακές στολές, η ξέφρενη μουσική του DJ και η παρότρυνση του compère, θα ξεσηκώσουν τον κόσμο!

Μετά το τέλος της Καρναβαλικής Παρέλασης ακολουθούν πολλά θεάματα στην κεντρική πλατεία του Άργους. Θα γίνει το κάψιμο του Καρνάβαλου. Το PARKOUR SHOW από την ομάδα Jump Connection θα σας μαγέψει!!!! Οι ακροβάτες θα δώσουν ένα μοναδικό show με άλματα και επικίνδυνες φιγούρες πάνω από το τεχνητό ποτάμι και τις γέφυρες της πλατείας. Στις 6.30μμ. ο TONIS SFINOS και το 11μελές συγκρότημά του θα παρουσιάσουν ένα ανατρεπτικό – χιουμοριστικό – διασκεδαστικό Music Show!!!!!

Καλό Καρναβάλι σε όλους.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ
Πέτρος Διολίτσης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ