ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Συγκέντρωση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στο 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:22:00 μ.μ. | |
Συγκέντρωση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στο 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου
 Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας σε συνεργασία με το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Αργολίδας, διοργανώνουν κοινή συνάντηση Αναπληρωτών στο  1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου,την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 5:30μμ, προκειμένου να συντονίσουμε τις δράσεις μας, για την ανάδειξη και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Αναπληρωτών, εν όψει της πανελλαδικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που θα γίνει στο Υπουργείο Παιδείας στις 2 Μαρτίου 2018 με κύριο αίτημα τους μαζικούς μόνιμους διορισμούς των Αναπληρωτών.

Ταυτόχρονα υλοποιώντας την απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και σε συνεργασία με το Δ.Σ.της Ε.Λ.Μ.Ε. Αργολίδας, θα μισθωθεί λεωφορείο, προκειμένου να μεταβούν οι συνάδελφοι, τόσο της Α/θμιας όσο και της Β/θμιας, στο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας στις 2 Μαρτίου 2018 και ώρα 13:00.

Συνεπώς το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα πραγματοποιήσει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας για την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 για να μπορέσουν οι συνάδελφοι να μεταβούν και να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο έξω από το Υπουργείο Παιδείας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καλεί όσους συναδέλφους επιθυμούν να μετακινηθούν με το λεωφορείο του Συλλόγου στην Αθήνα, να το δηλώσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) του Συλλόγου, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 3μμ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ