ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

"Δρόμοι Πολιτισμού Αργολίδας": Κοπή πίτας και προγραμματισμός φεστιβάλ του 2018 - Υποβολή προτάσεων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:24:00 μ.μ. |
"Δρόμοι Πολιτισμού":  Κοπή πίτας και προγραμματισμός φεστιβάλ του 2018 - Υποβολή προτάσεων
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση των δρόμων πολιτισμού Αργολίδας την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στο Φουγάρο. 

Με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας το σύνολο σχεδόν των πολιτιστικών συλλόγων της Αργολίδας συναντήθηκε και έθεσε τους προβληματισμούς του για την εξέλιξη των πολιτιστικών δρώμενων της περιοχής μας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Τάσσος Χειβιδόπουλος έκανε την εισαγωγική τοποθέτηση της εκδήλωσης κάνοντας μια σύντομη ιστορική αναδρομή στα πεπραγμένα της περσινής χρονιάς που μολονότι ήταν η παρθενική εμφάνιση των Δρόμων Πολιτισμού κατά γενική ομολογία άφησε το στίγμα της στα πολιτιστικά δρώμενα της Αργολίδας και της Πελοποννήσου γενικότερα. Στη συνέχεια έθεσε τα χρονοδιαγράμματα που πρέπει να τηρηθούν για την υποβολή προτάσεων των συλλόγων για το φεστιβάλ του 2018 μεταφέροντας παράλληλα το προσωπικό ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη για την εδραίωση στο χρόνο της συγκεκριμένης προσπάθειας.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν η θεματική Αντιπεριφερειάρχης για θέματα πολιτισμού κ. Παναγιωτοπούλου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κκ Τζανής και Σαρρής καθώς και ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Μανιάτης οι οποίοι με τις τοποθετήσεις τους εξήραν την προσπάθεια της δικτύωσης των πολιτιστικών συλλόγων και την ανάδειξη της πρωτογενούς πολιτιστικής παραγωγής.

Κατόπιν τον λόγο έλαβαν τουλάχιστον 20 εκπρόσωποι των παρευρισκόμενων συλλόγων που ευχαρίστησαν την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας για την συνδρομή της και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το γεγονός ότι οι Δρόμοι Πολιτισμού δεν ήταν μια φωτοβολίδα αλλά επιδιώκουν με την ετήσια παρουσία τους να καταστούν θεσμός στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της Αργολίδας.

Αναφορικά με το φεστιβάλ του 2018 οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι μπορούν να καταθέσουν συμμετοχή υποβάλλοντας τις προτάσεις τους αποκλειστικά στην παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα https://docs.google.com/forms/u/2/d/1p0zz9RMoZ1gXSYpNNXgPTnvmOe5OLXQJdr-ielePC0A/edit?usp=drive_web μέχρι την Κυριακή 4 Μαρτίου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ