ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Άγγλος έχασε σε τηλεπαιχνίδι 23.000 στερλίνες επειδή απάντησε ότι ο Μ.Αλέξανδρος ήταν Έλληνας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:56:00 μ.μ. |
Άγγλος έχασε σε τηλεπαιχνίδι 23.000 στερλίνες επειδή απάντησε ότι ο Μ.Αλέξανδρος ήταν Έλληνας (βίντεο)
To βίντεο που ακολουθεί δείχνει πως η σκοπιανή προπαγάνδα σε συνδυασμό με τους σχεδιασμούς κάποιων σκοτεινών κέντρων εξουσίας έχει καταφέρει να αλλοιώσει ακόμα και την επίσημη, διδακτέα, στα πανεπιστήμια Ιστορία.


Άγγλος παίκτης σε τηλεπαιχνίδι χάνει 23.000 λίρες επειδή απάντησε ότι ο Μ. Αλέξανδρος ήταν Έλληνας και τον διόρθωσε ο σχολιαστής λέγοντάς του ότι “ήταν Macedonian!

Γεννήθηκε στην Πέλλα!”

Εν ολίγοις ο παρουσιαστής ακύρωσε τη νόμιμη και αποδεκτή ιστορικά απάντηση και την αντικατέστησε με μια η οποία δεν είναι αποδεκτή πουθενά στην επίσημη πανεπιστημιακή κοινότητα με βάση και την οποία ορίζεται τι είναι αλήθεια και τι όχι.

Αυτό το γεγονός καταδεικνύει δόυ πράγματα.

Ότι αν επαναλαμβάνεις το ίδιο ψέμα κάθε μέρα και επιμένεις σε αυτό τότε αποκτά διαστάσεις «αλήθειας» και ότι στις αγγλοσαξωνικές χώρες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παραχαράσσεται η Ιστορία ενός ένδοξου έθνους όπως το ελληνικό.

Μπράβο στον άνθρωπο που απάντησε σωστά, διότι περί τόλμης πρόκειται στην εποχή που ζούμε, να λες αυτό που είναι σωστό και αυτονόητο.

Άμα ένα αγγλικό τηλεπαιχνίδι «δικαιώνει» τους Σκοπιανούς κορόιδο είναι μετά ο Ντιμιτρόφ να μην δηλώσει ότι «δεν πρόκειται να αλλάξουμε, γλώσσα, ταυτότητα και εθνικότητα»;
Πηγή: pronews.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ