ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Σωματεία και φορείς οργανώνουν το συλλαλητήριο ενάντια στο "Αναπτυξιακό Συνέδριο" Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:33:00 π.μ. |
Σωματεία και φορείς οργανώνουν το συλλαλητήριο ενάντια στο "Αναπτυξιακό Συνέδριο" Πελοποννήσου
 Σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Φλεβάρη, στην πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη, στις 6 μ.μ. καλούν συνδικάτα και φορείς της περιοχής, ενάντια σε ένα ακόμα περιφερειακό «αναπτυξιακό» συνέδριο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Αποφάσεις συμμετοχής έχουν πάρει έως τώρα το κλαδικό Συνδικάτο Ενέργειας Νομών Πελοποννήσου, το Παναρκαδικό Συνδικάτο Τεχνεργατών - Οικοδόμων, το Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες Ν. Αρκαδίας. Επίσης, το Συνδικάτο Εργαζομένων Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας, ο Σύνδεσμος Ξυλουργών Αργολίδας καθώς και η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Τουρισμού - Επισιτισμού του νομού, που για τη μετάβαση στο συλλαλητήριο δρομολογούν λεωφορεία στις 4.15 μ.μ. από τη ΔΕΗ στο Ναύπλιο και στις 4.40 μ.μ. από το σταθμό του ΟΣΕ στο Αργος.

Σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο καλεί και η Επιτροπή Αγώνα Μεγαλόπολης, μετά από πρόσφατη σύσκεψη, όπου αποφασίστηκε η κλιμάκωση του αγώνα για να μην πουληθούν οι λιγνιτικές μονάδες και τα ορυχεία της ΔΕΗ, να μη γίνει η Μεγαλόπολη ένας απέραντος σκουπιδότοπος σύμμεικτων, βιομηχανικών και επικίνδυνων αποβλήτων. Στη σύσκεψη συμμετείχαν τα Σωματεία Οικοδόμων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Ενέργειας, Ορυχείων, Σταθμών (ΣΟΣ) ΔΕΗ Μεγαλόπολης, Χειριστών και Βοηθών ΔΕΗ Μεγαλόπολης, Συνταξιούχων ΙΚΑ, ΔΕΗ, Εμπόρων και οι Σύλλογοι Γυναικών Μεγαλόπολης, Νέων Μεγαλόπολης, Τριτέκνων - Πολυτέκνων Μεγαλόπολης.

Κάλεσμα στους αγροτοκτηνοτροφικούς συλλόγους, στους μικρομεσαίους αγρότες και τις αγρότισσες να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο απευθύνει και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου(ΟΑΣΠΠ).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ