ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Με ανακοίνωση Τσίπρα από την Τρίπολη λύση στο πρόβλημα των σκουπιδιών της Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:38:00 π.μ. | | | |
Με ανακοίνωση Τσίπρα από την Τρίπολη λύση στο πρόβλημα των σκουπιδιών της Πελοποννήσου
 Τη πολυπόθητη λύση για το μείζον θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων αναμενεται να ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός της Χώρας, Αλέξης Τσίπρας, κατά την παρουσία του στο αναπτυξιακό συνέδριο της Πελοποννήσου, στην Τρίπολη. 

Το συνέδριο τελικά θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 26 και 27 Φεβρουαρίου και όχι στις 23 Φεβρουαρίου όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό. 

Κατά την παρουσία του στην Τρίπολη, στις 27 Φεβρουαρίου, ένα από τα έργα, στα οποία θα αναφερθεί ο κ. Τσίπρας είναι και αυτό της διαχείρισης των απορριμμάτων. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα διαρρέουν, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να ανακοινώσει το χρονοδιάγραμμα των επόμενων βημάτων που θα οδηγήσουν στην υλοποίηση του ΣΔΙΤ που έχει «τρέξει» η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ξεπεράστηκαν τα εμπόδια

Οι διαρροές που αναφέρουν ότι ο κ. Τσίπρας θα κάνει συγκεκριμένες ανακοινώσεις για τη διαχείριση των απορριμμάτων επιβεβαιώνονται και από το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) και την Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι θετική. Η συγκεκριμένη απόφαση αναμένεται να δημοσιοποιηθεί τις επόμενες μέρες και θα ανοίξει το δρόμο στην υπογραφή της σύμβασης με την ΤΕΡΝΑ.

Πηγή: messiniapress.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ