Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018

Λεωφορεία από την Αργολίδα για το Συλλαλητήριο ενάντια στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Τρίπολη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:53:00 π.μ. |
Λεωφορεία από την Αργολίδα για το Συλλαλητήριο ενάντια στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Τρίπολη
ΟΛΕΣ & ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΣΤΙΣ 27 ΦΛΕΒΑΡΗ, ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΣΤΗΝ  ΠΛ. ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 6:00μμ

Το “αναπτυξιακό συνέδριο” γίνεται σε μια περίοδο που η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει το μήνυμα ότι τα δύσκολα πέρασαν, ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια, ότι με την ανάπτυξη που την βαφτίζουν και “δίκαιη” θα σταματήσουν τα αντιλαϊκά μέτρα, θα έχουμε δουλειά, … κλπ.


Ανάλογα συνέδρια έχουν γίνει το προηγούμενο διάστημα και σε άλλες Περιφέρειες της χώρας και εντάσσονται στο σχεδιασμό της κυβέρνησης για τη λεγόμενη Εθνική Παραγωγική Ανασυγκρότηση.

Εμείς οι εργαζόμενοι ξέρουμε πολύ καλά όμως, το έχουμε ζήσει στο πετσί μας, τι σημαίνει επενδύσεις και επιχειρηματικότητα, ξέρουμε καλά ότι κανένας επιχειρηματίας δεν επενδύει για να δώσει θέσεις εργασίας και εισόδημα στους εργαζόμενους. Επενδύει για να βγάλει κέρδη. Για να γίνουν “ανταγωνιστικές” οι καπιταλιστικές επιχειρήσεις είναι όρος οι εργαζόμενοι να γίνουν ακόμη πιο φθηνοί, πιο ευέλικτοι, πιο υποταγμένοι.

Το συνέδριο αφορά τους μεγαλοεξαγωγείς αγροτικών – κτηνοτροφικών προϊόντων, τους επιχειρηματικούς ομίλους της ενέργειας, τους tour operators, τους μεγαλοξενοδόχους, τους μεγαλοεπιχειρηματίες. Γι’ αυτό θα συνωστιστούν όλοι τους σ’ αυτή τη φιέστα.

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι μικρομεσαίοι αγρότες, οι αυτοαπασχολούμενοι τίποτα δεν έχουν να κερδίσουν από αυτή την «ανάπτυξη» και πρέπει να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια στα παλιά και νέα μέτρα, για τη διεκδίκηση των απωλειών, για τη ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο στην Τρίπολη στην πλατεία Αγ. Βασιλείου την Τρίτη 27 Φλεβάρη στις 6:00μμ

Αναχωρήσεις λεωφορείων16:15 ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ 16:40 ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ:
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ