ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:13:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
Ενεργά ρήγματα στην Ανατολική Κορινθία είναι το θέμα της ημερίδας που οργανώνει το Επιμελητήριο Κορίνθου, σήμερα, στις 6.30 το απόγευμα, στο χώρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου.

* Σεμινάριο θεατρικής παιδείας οργανώνει το Κορινθιακό Θέατρο «Βασίλης Ρώτας», την Κυριακή, στις 6 το απόγευμα, στο δημοτικό θέατρο «Θωμάς Θωμαίδης» της Κορίνθου.

* Οι ενεργοί πολίτες του Λουτρακίου, προσκαλούν όλους τους φορείς και τους πολίτες των δήμων, που βρέχονται απ’ τον Κορινθιακό Κόλπο, να λάβουν μέρος, στην συζήτηση για την προστασία του Κορινθιακού, που θα γίνει το Σάββατο, στις 6 μ.μ. στο πνευματικό κέντρο Λουτρακίου.

* Με 22 θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνεδριάζει, αύριο, στις 5.30 το απόγευμα, το δημοτικό συμβούλιο Μονεμβασιάς.

* Σε έναν μήνα περίπου, η Τρίπολη θα υποδεχθεί τους 300 πρόσφυγες, οι οποίοι θα μείνουν σε 50 διαμερίσματα, τα οποία θα ενοικιαστούν για το σκοπό αυτό. Χθες, υπεγράφη η σχετική σύμβαση μεταξύ δήμου και Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, στο δημαρχείο της πόλης.

* Απειλητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο χώρο του παλαιού δημαρχείου της Τρίπολης, στο οποίο, χθες, είχε προγραμματιστεί να γίνει η τελετή υπογραφής της σύμβασης για την φιλοξενία 300 προσφύγων στην Αρκαδική πρωτεύουσα. Ήταν τελικά μόνο απειλή. Μετά από έλεγχο στους χώρους δεν βρέθηκε τίποτα και το τηλεφώνημα, απλώς αναστάτωσε την πόλη και τις αρμόδιες υπηρεσίες.

* Την Τετάρτη, 9 Μαρτίου, θα γίνει ο τελικός κυπέλλου Αρκαδίας, μεταξύ των ομάδων, Λεωνιδίου και Παναρκαδικού, στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Ο τελικός θα αρχίσει στις 4.30 το απόγευμα.

* Στις 24 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση των μελών της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Ανατολικής Πελοποννήσου. Η συνάντηση θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου.

* Έξι άτομα εισέβαλαν σε μονοκατοικία στη Γκοριτσά Λακωνίας, όπου διέμεναν μία 90χρονη με την 60χρονη κόρη της. Οι ληστές, τραυμάτισαν την 60χρονη, πήραν 50 ευρώ και έφυγαν. Τα θύματα κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία και ερευνά την υπόθεση.

* Η κ. Ευσταθία Λιάρου, εξελέγη, ύστερα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες, δήμαρχος Ελαφονήσου.

* Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσουν στις 26 Φεβρουαρίου, στις 2 το μεσημέρι, εκπρόσωποι των Δήμου Τρίπολης, Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Εμπορικού Συλλόγου και Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων. Θέμα αυτής, η οργάνωση νύχτας εκπτώσεων στην Τρίπολη, στις 3 Μαρτίου.

* Κατολίσθηση με τεράστιους βράχους να βρίσκονται στο οδόστρωμα, έγινε χθες, στην περιοχή της Αρβανιτιάς, κάτω απ’ το κάστρο του Παλαμηδιού, στο Ναύπλιο, λόγω της παρατεταμένης βροχόπτωσης.

* Σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου, έγινε χθες, στο κέντρο του Άργους. Υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές.

* Το 2ο φεστιβάλ αφήγησης με δραματοποιημένα παραμύθια, θα γίνει στα σχολεία του Ναυπλίου, το τριήμερο, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή.

* Η προσωρινή συντονιστική επιτροπή Αργολίδας, του Κινήματος Αλλαγής, οργανώνει προσυνεδριακή εκδήλωση, τη Δευτέρα, στις 6 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Άργους. Το θέμα που θα συζητηθεί, είναι η ανασυγκρότηση του πολιτικού χώρου, με το ιδρυτικό συνέδριο στις 18 Μαρτίου.

* Με 32 θέματα ημερήσιας διάταξης, θα συνεδριάσει την Πέμπτη, το δημοτικό συμβούλιο Άργους, στις 8 το βράδυ.

* Συνεδριάζει σήμερα, στις 7 το απόγευμα, το δημοτικό συμβούλιο Σπάρτης, με 21 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

* Με τρέχοντα θέματα θα συνεδριάσει σήμερα, στις 5.30 το απόγευμα, το δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου.

* Ημερίδα με θέμα «διαδικτυακές συμπεριφορές υψηλού κινδύνου-κανόνες συμπεριφοράς-μύθοι-πραγματικότητες», θα γίνει στις 25 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», στο Άργος. Ομιλητής θα είναι ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης.

* Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν αγρότες στη Λακωνία, σήμερα Τετάρτη, μπροστά απ’ τη ΔΟΥ Σπάρτης. Μεγάλη αγροτική συγκέντρωση στην Τρίπολη, προγραμματίζουν οι αγρότες της Πελοποννήσου, στις 27 Φεβρουαρίου.

* Ο σύλλογος συνταξιούχων της ΔΕΗ Πελοποννήσου-Αιτ/νίας-Ηπείρου-Ιονίων, θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με θέμα τις τρέχουσες εξελίξεις που απασχολούν τους συνταξιούχους, στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης, στις 27 Φεβρουαρίου, στις 10 το πρωί.

σύνταξη ειδήσεων
Δέσποινα Αρσένη

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ