ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

"Λουκέτο" στους παιδικούς σταθμούς την Δευτέρα από την ΠΟΕ-ΟΤΑ και την ΚΕΔΕ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:18:00 π.μ. | | |
"Λουκέτο" στους παιδικούς σταθμούς την Δευτέρα από την ΠΟΕ-ΟΤΑ και την ΚΕΔΕ
"Λουκέτο" (το δεύτερο μέσα σε πέντε ημέρες) στους παιδικούς σταθμούς βάζουν ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΚΕΔΕ, τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου στη Βουλή. Η απόφαση ελήφθη μετά το αδιέξεδο στη χθεσινη συνάντηση της ΚΕΔΕ μαζί με τα Προεδρεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ και της ΔΟΕ με τους υπουργούς Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη, Παιδείας Κ. Γαβρόγλου και Αν. υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ.Φωτίου στο υπ. Εσωτερικών.


Ειδικότερα αποφασίστηκε το κλείσιμο των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου. Την ίδια μέρα στις 11.30 στην πλατεία Καραϊσκάκη θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ακολούθως πορεία προς τη Βουλή, όπου θα κατατεθούν οι υπογραφές των χιλιάδων γονέων που συγκεντρώθηκαν (προσυγκέντρωση ΔΑΣ-ΟΤΑ 11.30 στην Ομόνοια).

Για την Δευτέρα και με στόχο την διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζομένων, η ΠΟΕ-ΟΤΑ προκήρυξε απεργία για το υπόλοιπο προσωπικό των ΟΤΑ από τις 11.00 ως τη λήξη του ωραρίου.

Για την Αργολίδα μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστή η πρόθεση του αρμόδιου αντιδήμαρχου Άργους Μυκηνών Νίκου Γκαβούνου όπου δηλώνει την στήριξή του και την συμμετοχή στην κινητοποίηση, ενώ και ο παιδικός σταθμός του Δήμου Επιδαύρου θα είναι κλειστός.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ