ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Πρόεδρος της Κύπρου ο Ν.Αναστασιάδης με μεγάλη διαφορά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:55:00 μ.μ. |
Πρόεδρος της Κύπρου ο Ν.Αναστασιάδης με μεγάλη διαφορά
 Ο Νίκος Αναστασιάδης είναι ο νέος Πρόεδρος της Κύπρου και μάλιστα με μεγάλη διαφορά καθώς συγκέντρωσε ποσοστό 55,99% έναντι του 44,1% του Σταύρου Μαλά, ο οποίος έσπευσε να τον συγχαρεί.

Αξιοσημείωτη η αυξημένη συμμετοχή στο β' γύρο των προεδρικών εκλογών, σε σχέση με τον πρώτο γύρο με 73% των ψηφοφόρων να πηγαίνουν στις κάλπες.

Το ισχυρό προβάδισμα φάνηκε από τις 18:00, αμέσως μόλις έκλεισαν οι κάλπες, με τα πρώτα αποτελέσματα να δίνουν τον Αναστασιάδη μπροστά ακόμα και με 10 μονάδες.


Πρώτο μήνυμα Αναστασιάδη

Ο νέος Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης ευχαρίστησε με ένα μήνυμα στο Facebook όσους τον στήριξαν.

«Σας ευχαριστώ. Μαζί συνεχίζουμε για την Κύπρο της Νέας Εποχής» έγραψε χαρακτηριστικά.

Mήνυμα Μαλά


«Ο λαός έχει μιλήσει και η ετυμηγορία του είναι σεβαστή» αναφέρει ο Σταύρος Μαλάς στο πρώτο του μήνυμα μετά την ήττα του από τον Νίκο Αναστασιάδη.

«Συγχαίρω τον Αναστασιάδη για την επανεκλογή του και να του ευχηθώ καλή δουλειά και να προσέχει την Κύπρο. Συγχαίρω επίσης τους Νικόλα Παπαδόπουλου και Γιώργο Λιλλήκα» συνεχίζει ο ίδιος.

«Αφήνομαι σε όλους όσους πίστεψαν, στήριξαν και εργάστηκαν για την υποψηφιότητά μου. Σας ευχαριστώ από τα βάθη στης καρδιάς μου. Θα νιώθω όλη μου τη ζωή ευγνωμοσύνη. Γνωρίζω ότι σας απογοήτευσε το αποτέλεσμα αλλά θα το σεβαστούμε.

Αυτός ο αγώνας μας άξιζε και πάντα θα αξίζει ο αγώνας αυτός, που ούτε αρχίζει ούτε τελειώνει σε εκλογικές διαδικασίες. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο κίνημα της Αριστεράς.

Επαναλαμβάνω ότι παρόλο που ποτέ δεν υπήρξα μέλος του κόμματος της αριστεράς, πάντα θα τιμώ και θα σέβομαι τους αγώνες του και το ήθος του κόσμου τους».


Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο από τον Τσίπρα


Τα συγχαρητήριά του για την επανεκλογή του ως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας στον Νίκο Αναστασιάδη, σε τηλεφωνική επικοινωνία τους.

Ο πρωθυπουργός, όπως γνωστοποίησε μέσω Twitter, ευχήθηκε στον κ. Αναστασιάδη η νέα θητεία του να συμβάλει καθοριστικά σε μια δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό και να εμπεδώσει τη κοινή πορεία Ελλάδας-Κύπρου ως Ευρωπαϊκού πυλώνα ασφαλείας και σταθερότητας στην περιοχή.

Αναλυτικά οι σχετική ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:

«Μόλις τηλεφώνησα στον Νίκο Αναστασιάδη @AnastasiadesCY προκειμένου να τον συγχαρώ για την επανεκλογή του ως Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Του ευχήθηκα η νέα θητεία του να συμβάλει καθοριστικά σε μια δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό και να εμπεδώσει τη κοινή πορεία Ελλάδας-Κύπρου ως Ευρωπαϊκού πυλώνα ασφαλείας και σταθερότητας στην περιοχή.»

Μηνύματα έστειλαν μεταξύ άλλων ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου Σαάντ Χαρίρι.

Πηγή: news.in.gr
Φώτο ΑΠΕ ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ