ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Η «Ιοκάστη» είναι εδώ με άγριες διαθέσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:23:00 π.μ. |
 Η «Ιοκάστη» είναι εδώ με άγριες διαθέσεις
 Αγρίεψε ο καιρός ενώ σε ισχύ είναι από προχθές, Πέμπτη, το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ.  Η «Ιοκάστη» σαρώνει τη χώρα με χιόνια, καταιγίδες, βροχές, μποφόρ και μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας.

Το βαρομετρικό χαμηλό «Ιοκάστη», θα κινείται με μεγάλη ταχύτητα από τον κόλπο της Σύρτης (βόρεια της Λιβύης) προς την Ελλάδα το Σαββατοκύριακο προκαλώντας ισχυρές βροχοπτώσεις, καταιγίδες, και ισχυρές χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στη Δυτική Μακεδονία.

Βροχές σημειώνονται από τις πρώτες ώρες του Σαββάτου, σε Πελοπόννησο, Νότιο Ιόνιο και Στερεά Ελλάδα. Μετά το μεσημέρι θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και τα φαινόμενα στα ανατολικά ηπειρωτικά το απόγευμα και το βράδυ του Σαββάτου θα είναι ισχυρά. 

Βροχές αναμένονται και στην Αττική καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και καταιγίδες από το μεσημέρι έως και τα μεσάνυχτα. Εν τω μεταξύ, χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά ηπειρωτικά, στη δε Δυτική Μακεδονία από τα 600 μ.

Για την Κυριακή, προβλέπεται ότι τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, στο Ιόνιο και στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο, και από το μεσημέρι και έπειτα θα εξασθενήσουν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ