ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Συνελήφθη και δικάζεται στην Αθήνα μέλος του Αντιφασιστικού - Αντιρατσιστικού Μετώπου Αργολίδας

Συνελήφθη και δικάζεται μέλος του Αντιφασιστικού - Αντιρατσιστικού Μετώπου Αργολίδας
 Την Κυριακή 4/2 κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής πορείας από την Πλ.Εξαρχείων προς το ιστορικό κέντρο της Αθήνας επενέβη η αστυνομία επιχειρώντας να τη διακόψει με διαρκείς φραγμούς και προπηλακισμούς σε όλη τη διαδρομή της.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ επιτέθηκαν επί της οδού Ευριπίδου στους διαδηλωτές, χτυπώντας με γκλομπ όσους δεν κατάφεραν να απομακρυνθούν και στη συνέχεια συνέλαβαν μέλος του Αντιφασιστικού- Αντιρατσιστικού Μετώπου Αργολίδας το οποίο και οδήγησαν στην ΓΑΔΑ. Κατά την προσαγωγή του τέσσερις τουλάχιστον άντρες των ΜΑΤ τον έριξαν στο έδαφος και τον χτύπησαν ενώ ένας εξ αυτών του πάτησε με την αρβύλα το κεφάλι. Η προσαγωγή κατά την προανάκριση μετατράπηκε σε σύλληψη με κατηγορίες για διατάραξη κοινής ειρήνης, αντίστασης κατά της αρχής, για προξένηση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και για απόκρυψη χαρακτηριστικών.

Είναι πασιφανές ότι το κατηγορητήριο είναι ένα κατασκεύασμα, μια σκευωρία των διωκτικών αρχών. Την απόλυτη ευθύνη για το συμβάν έχει η κυβέρνηση, που έστειλε τα ΜΑΤ να επιτεθούν απρόκλητα στο σώμα της αντιφασιστικής διαδήλωσης αφήνοντας ταυτόχρονα τις φασιστικές συμμορίες να ξυλοκοπούν ανενόχλητες μετανάστες και πολίτες στο κέντρο της Αθήνας, τσαλαπατώντας τα δημοκρατικά δικαιώματα, ( αρ. 11 δικαίωμα του συνέρχεσθαι), και τις ατομικές ελευθερίες.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7/2 ΣΤΙΣ 9.00 Π.Μ. (ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ) ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ

ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ- ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ