ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Παναργειακός, Ερμής Κιβερίου και Ένωση Ερμιονίδας θα επιδοτηθούν από την ΕΠΟ τα έξοδα μετακίνησης στην Σαντορίνη

Παναργειακός, Ερμής Κιβερίου και Ένωση Ερμιονίδας θα επιδοτηθούν από την ΕΠΟ τα έξοδα μετακίνησης στην Σαντορίνη
Όπως αποκαλύπτει το sportlesvos.gr, με το ποσό των 4.000€ για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησής τους θα λάβουν και τρεις ομάδες της ΕΠΣ Αργολίδας που συμμετέχουν στον 7ο Όμιλο της Γ' Εθνικής.

Κατά την διάρκεια των συζητήσεων για τον καταρτισμό των ομίλων, υπήρχαν αντιδράσεις από τις ομάδες της Λέσβου, αλλά και της Αργολίδας, για το ταξίδι στη Σαντορίνη. Έτσι, Αιολικός και Διαγόρας θα επιδοτηθούν με ένα ποσό έως 4.000€, ανάλογα με τα έξοδα που θα παρουσιάσουν. 

Το ίδιο θα συμβεί και για Παναργειακό, Ερμή Κιβερίου και Ένωση Ερμιονίδας που θα λάβουν από την ΕΠΟ τα έξοδα που έκαναν για να μεταβούν στη Σαντορίνη, έως το συγκεκριμένο ποσό.

Μιλώντας στο sportlesvos.gr, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος επεσήμανε: «Ήταν μια διαβεβαίωσή μου προς τα σωματεία από το καλοκαίρι, όταν συζητιόταν ο καταρτισμός των ομίλων στην ΕΠΟ, με βάση και τις συζητήσεις που είχαμε κάνει με τον υποψήφιο τότε πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο. 

Εμείς ως ΕΠΣΛ, αλλά και η Ένωση της Αργολίδας, είχαμε εκφράσει τις αντιρρήσεις μας για το επίπονο οικονομικά ταξίδι στη Σαντορίνη. Η εκτελεστική επιτροπή έκανε δεκτή την εισήγησή μου και έτσι οι εκπρόσωποι των δύο αυτών Ενώσεων θα λάβουν αυτή την οικονομική ενίσχυση, ανάλογα με τα αποδεικτικά στοιχεία που θα παρουσιάσουν στην ΕΠΟ και πάντα μέχρι του ποσού των 4.000€.»

Πηγή: sportlesvos.gr

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ