Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018

Ευθεία απειλή πολέμου κατά της Ελλάδας από την Τουρκία: «Θα σπάσουμε τα πόδια όποιου Έλληνα ανέβει στα Ίμια»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:42:00 μ.μ. |
Ευθεία απειλή πολέμου κατά της Ελλάδας από την Τουρκία: «Θα σπάσουμε τα πόδια όποιου Έλληνα ανέβει στα Ίμια»
Με αρκετά προκλητικά και προσβλητικά σχόλια, αναφέρθηκε στην Ελλάδα και την υπόθεση με τα Ίμια, 22 χρόνια μετά την μεγάλη ένταση που ξέσπασε στις δύο βραχονησίδες, ο Γιγκίτ Μπουλούτ.


Ο επικεφαλής των συμβούλων του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε, εξαπέλυσε απειλές κατά της Ελλάδας και δε δίστασε να απειλήσει ακόμη και τον Έλληνα πρωθυπουργό!

Είπε χαρακτηριστικά πως αν γίνει απόπειρα να πατήσει κάποιος στα δύο νησιά «θα τους σπάσουμε τα πόδια, ακόμη και του πρωθυπουργού».

Οι απειλές του Μπουλούτ δε σταμάτησαν εκεί, καθώς είπε πως στη συγκεκριμένη περίπτωση η χώρα του θα αντιδράσει με τέτοιο τρόπο που «η Αθήνα θα νοιώσει την οργή μας που θα είναι χειρότερη από αυτή στην Αφρίν»!

Έκανε αναφορές και στον Πάνο Καμμένο χωρίς να τον κατονομάσει ωστόσο, λίγα 24ωρα μετά τη παρουσία του υπουργού Αμύνης στις νησίδες όπου απέδωσε φόρο τιμής στα τρία παιδιά του Πολεμικού Ναυτικού που έχασαν τη ζωή τους στις 31 Ιανουαρίου του 1996.

Μεταξύ άλλων είπε: «Η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας, χειρότερη από αυτή στην Αφρίν. θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή όποιου υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Ίμια στο Αιγαίο».

Πηγή: pentapostagma.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ