ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Η γαστρονομία της Πελοποννήσου στο Πεκίνο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:03:00 μ.μ. |
Η γαστρονομία της Πελοποννήσου στο Πεκίνο
Η Πελοπόννησος, με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής “ACROPOLIS” θα συμμετάσχουν από τις 9 έως τις 18 Απριλίου στην "Εβδομάδα Ελληνικής Γαστρονομίας για το 2018" στο Πεκίνο και στο ξενοδοχείο Kerry Hotel Beijing, που φιλοξενεί την εκδήλωση, η οποία είναι αφιερωμένη στην τοπική κουζίνα της Πελοποννήσου.

Στην εκδήλωση θα μετάσχει και το Λύκειο Ελληνίδων Καλαμάτας, που θα παρουσιάσει χορούς απ’όλη την Ελλάδα και ακούσματα παραδοσιακής μουσικής. Υπεύθυνη της διοργάνωσης είναι η κυρία Μαρία Ζησούλη, Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης, ενώ όλη η εκδήλωση τίθεται υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στην Κίνα και του Δήμου Καλαμάτας.

Την γαστρονομική περιήγηση για την Ελλάδα θα αναλάβει ο Chef κ. Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, γνώστης της Ελληνικής Γαστρονομίας, με εξειδίκευση στην παραδοσιακή Πελοποννησιακή κουζίνα, σε συνεργασία με την ομάδα των Chef του ξενοδοχείου, παρουσιάζοντας ποικιλία γεύσεων, αυθεντικών Ελληνικών εδεσμάτων και πληθώρα Ελληνικών συνταγών. 

Παράλληλα θα γίνει παρουσίαση παραδοσιακών προϊόντων, εξειδικευμένων τεχνικών παρασκευής, νέων τεχνολογιών και ειδικών σεμιναρίων με αναφορά στην ιστορία της γαστρονομίας.

Πηγή: tornosnews.gr
 


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ