ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Αρναούτογλου: Ιστορική χιονοκακοκαιρία τη Δευτέρα - Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:26:00 μ.μ. |
Αρναούτογλου: Ιστορική χιονοκακοκαιρία τη Δευτέρα - Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας (βίντεο)
Τσουχτερό κρύο, καταιγίδες και χιόνια τις επόμενες ώρες. Χιονίζει ήδη στη βόρεια Ελλάδα.Τι προβλέπει ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου για το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας «σκάει» τις επόμενες ώρες;

Μπορεί ο φετινός χειμώνας να μην έχει καμία σχέση με τον περσινό, που χαρακτηρίστηκε από το παρατεταμένο κρύο και τις συχνές χιονοπτώσεις, ωστόσο, φαίνεται πως το… καλύτερο το κρατούσε για το τέλος!

Από το βράδυ της Κυριακής φτάνει στη χώρα μας ένα ισχυρότατο βαρομετρικό χαμηλό, το οποίο σύμφωνα με τους μετεωρολόγους ενδέχεται να καταγράψει ιστορικά καιρικά φαινόμενα.
Η συγκεκριμένη κακοκαιρία θα φέρει κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας, χιόνια σε όλη τη βόρεια Ελλάδα, ακόμα και στα πεδινά, την Ήπειρο αλλά και σε περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας.

Το σύστημα θα είναι τόσο ισχυρό που σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ενδέχεται να το στρώσει ακόμα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Για τα ορεινά δεν το συζητάμε καν… Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρος, Θεσσαλία θα ντυθούν σίγουρα στα… λευκά, ενώ περιοχές της Στερεάς, Φθιώτιδα, Ευρυτανία, Φωκίδα, Εύβοια θα δουν τη Δευτέρα «άσπρη μέρα».

Ο καιρός τη Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές αναμένονται σύμφωνα με την ΕΜΥ, τη Δευτέρα (26/2) αρχικά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές.

Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές σε όλα τα ορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Στερεάς, της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και της Θράκης και πιθανώς και σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα τα οποία κατά τόπους θα είναι ιδιαίτερα έντονασταδιακά από το απόγευμα και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ που σταδιακά από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα και από τα δυτικά.

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια της χώρας ενώ παγετός θα δημιουργηθεί κατά τόπους το πρωί και το βράδυ στα βόρεια ηπειρωτικά.

Ο καιρός την Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2019


Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αναμένονται την Τρίτη (27/2), σύμφωνα με την ΕΜΥ. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν πρόσκαιρα στο ανατολικό Αιγαίο και βαθμιαία στα νοτιοδυτικά. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα επεκταθούν στα ανατολικά.

Χιόνια στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της δυτικής και βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Το βράδυ στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει κάποια αξιόλογη μεταβολή, ενώ παγετός κατά τόπους το πρωί και το βράδυ στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά.
Πηγή: newsbomb.gr
Φώτο: mcall.com
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ