ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Η ''ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ'' ακόμη πιο δυνατή μετά τον απολογισμό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:54:00 μ.μ. | |
Η ''ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ'' ακόμη πιο δυνατή μετά τον απολογισμό
  Αισιοδοξία, δύναμη και εντονότερο πείσμα για δουλειά προκάλεσε στην επόμενη μέρα του Δήμου Ναυπλιέων η εκδήλωση απολογισμού του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου στο ξενοδοχείο Αμαλία.

Το παρόν τόσο θεσμικών όσο και δημοτών φανέρωσαν την ισχύ της δημοτικής αρχής και την εμπιστοσύνη προς αυτήν. 

Οι εικόνες των έργων και ο λόγος του κ. Κωστούρου ήταν η απόδειξη της καθημερινής δουλειάς που γίνεται στο δήμο Ναυπλιέων με μετρήσιμο πάντα αποτέλεσμα με μοναδικό στόχο την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας , της τοπικής οικονομίας και την αναρρίχηση του δήμου στην κορυφή της πυραμίδας που συγκροτούν όλοι οι αξιόλογοι δήμοι της χώρας μας. 

Στη μεγαλύτερη οικονομική κρίση που έχει γνωρίσει η Ελλάδα μετά τον πόλεμο, ο δήμος Ναυπλιέων παρουσιάζετε σήμερα πλεονασματικός , έχοντας από τα χαμηλότερα δημοτικά τέλη της χώρας.
Τα έργα που παρουσιάστηκαν είναι έργα που άλλαξαν την πόλη και το Δήμο, που σήκωσαν το γκρίζο πέπλο της μιζέριας και ακούμπησαν το χέρι της φροντίδας εκεί που υπήρχε εγκατάλειψη, παραίτηση και παρακμή. 

Είναι έργα που αναβάθμισαν την καθημερινότητα του πολίτη και αποδεικνύουν πως και πόσο το επίκεντρο είναι ο άνθρωπος. 

Είναι έργα που κατατάσσουν το Ναύπλιο και όλο τον Καλλικρατικό Δήμο στις κορυφαίες θέσεις επιλογής επισκεπτών 365 ημέρες το χρόνο, όχι μόνο σε πανελλήνιο επίπεδο, αλλά σε παγκόσμιο.
Η εκδήλωση απολογισμού της πενταετίας 2012 -2017 ήταν μια απάντηση πως η δημοτική αρχή του Δημήτρη Κωστούρου και ξέρει και μπορεί και θα συνεχίσει την πορεία της για άλλα τόσα χρόνια, και όχι μόνο , για να φτάσει το Ναύπλιο, την Ασίνη, τη Μιδέα και την Τίρυνθα ψηλά , εκεί ψηλά που δεν φτάνει και δεν θα φτάσει κανένας.

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ