ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Σύσκεψη και κοπή βασιλόπιτας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:46:00 π.μ. | |
Σύσκεψη και κοπή βασιλόπιτας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου
Το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα συνεδριάσεων του «Αποστολοπούλειου» Πνευματικού Κέντρου, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

Μία σύσκεψη στην οποία εκτός από το ΔΣ της τοπικής Ένωσης και φυσικά εκπροσώπους αρκετών σωματείων της περιοχής, παρουσία έδωσαν μέλη της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ, καθώς και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής ο οποίος εξέφρασε το ενδιαφέρον του για στήριξη τοπικού στίβου και των υποδομών του ΔΑΚ Τρίπολης!

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρουσία στην συγκεκριμένη σύσκεψη έδωσαν εκτός από το Δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή, ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλης Σεβαστής, η Αρκαδικής καταγωγής Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ξένια Αργειτάκη, ο κ. Δημήτρης Χαλβατζάρας τεχνικός σύμβουλος Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ, η κα Βούλα Παχατουρίδου μέλος του ΣΕΓΑΣ, ο κ. Αποστόλης Αποστολόπουλος, Εθνικός προπονητής Παίδων και ο κ. Γιάννης Μπόλας μέλος του ΣΕΓΑΣ. Φυσικά παρουσία στη σύσκεψη είχε και ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Κώστας Βινατσέλας αλλά και ο τεχνικός σύμβουλος της τοπικής ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, κ. Σπύρος Τριανταφυλλόπουλος. 

Στο περιθώριο της σύσκεψης αυτής των ανθρώπων του στίβου της Περιφέρειας και φυσικά του ΣΕΓΑΣ, πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της τοπικής ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου. 

Ο κ. Κώστας Βινατσέλας Πρόεδρος της τοπικής ΕΑΣ, ενώ στη συνέχεια μοιράστηκαν τα κομμάτια και δόθηκαν ευχές για μια επιτυχημένη χρονιά στο χώρο του στίβου με Υγεία. Μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας χαιρετισμός πραγματοποιήθηκε από τον κ. Βιντσέλα ο οποίος ευχαρίστησε για την παρουσία τους, τους ανθρώπους του ΣΕΓΑΣ και τους εκπροσώπους των σωματείων. Στη συνέχεια χαιρετισμό απήυθυνε και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, ο οποίος εξέφρασε ότι θα αποτελεί αρωγός τόσο ο ίδιος όσο και ο Δήμος για τον τοπικό κλασικό αθλητισμό. 

Ακολούθως, το λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Βασίλης Σεβαστής ο οποίος με μια αρκετών λεπτών τοποθέτησή τους αναφέρθηκε στα φλέγοντας ζητήματα που αφορούν τον κλασικό αθλητισμό όχι μόνο Πανελληνίως όσο και σε τοπικό επίπεδο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ρεπορτάζ: Φώτης Αλεξόπουλος
Πηγή: drt915.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ