ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Το «Τσίρκο Πασπαρτού» για μία & μοναδική παράσταση στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:32:00 μ.μ. | | |
Το «Τσίρκο Πασπαρτού» για μία & μοναδική παράσταση στο Άργος
 Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί η ΚΕΔΑΜ φέρνει στην πόλη μας το «Τσίρκο Πασπαρτού» για μία & μοναδική παράσταση, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Αργείτικης Αποκριάς! Το πάρτυ θα γίνει στην ΠΛΑΤΕΙΑ. Σε περίπτωση κακοκαιρίας ή βροχής το Πάρτυ θα γίνει στο ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΠΟΥΛΕΙΟ.

Σπάνιοι και διαφορετικοί καλλιτέχνες της διασκέδασης ενώνουν τα ταλέντα τους, προσκαλώντας σας σε μια παράσταση ψυχαγωγίας και εκπλήξεων για να παρακολουθήσετε και να συμμετέχετε σε πολλά ξεχωριστά θεάματα! Τα παιδιά θα υποδεχτεί μακιγιέζ - face painting, η οποία θα ζωγραφίσει τα προσωπάκια τους με φυσικά οικολογικά προϊόντα. 

Ο Clown Νικολίνο, ένα πλάσμα που ζει στη χώρα του γέλιου, της διασκέδασης και του παιχνιδιού, έρχεται χοροπηδώντας εδώ κι εκεί με φάρσες και αστεία. Είναι αποφασισμένος να χαρίσει χαρά σε κάθε παιδί που θα συναντήσει! Οι μοναδικοί Ζογκλέρ George & Alinda θα σας εντυπωσιάσουν με τη δεξιοτεχνία τους στα πανύψηλα ξυλοπόδαρα και στο μονόροδο, ενώ θα παρουσιάσουν και πολλά ζογκλερικά κόλπα παίζοντας με μπαλάκια, κορίνες, κρίκους, πιάτα και ότι άλλο έρθει στο μυαλό τους!

Και ο ενθουσιασμός κορυφώνεται αφού ο Μάγος Oscar θα εμφανιστεί για να αφήσει παιδιά και γονείς μετέωρους ανάμεσα στην πραγματικότητα και την ψευδαίσθηση!

Μουσική, χορός, τραγούδι, παιχνίδια, μασκαράδες, σερπαντίνες, χαρτοπόλεμος και … το πάρτυ ξεκινάει!!!! Το «Τσίρκο Πασπαρτού» σας εύχεται … καλή διασκέδαση!!!

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ.
Πέτρος Διολίτσης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ