ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Λαμπρές εκδηλώσεις στην Αθήνα για τον Άγιο Αναστάσιο από το Σύλλογο απανταχού Ναυπλιέων «Ο Ναύπλιος»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:06:00 μ.μ. | |
Λαμπρές εκδηλώσεις στην Αθήνα για τον Άγιο Αναστάσιο από το Σύλλογο απανταχού Ναυπλιέων «Ο Ναύπλιος»
Με κάθε μεγαλοπρέπεια εορτάσθηκε, όπως άλλωστε έχει καθιερωθεί, ο προστάτης και πολιούχος της γενέτειρας πόλης από τον Σύλλογο των απανταχού Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» σήμερα 1η Φεβρουάριου εορτής της μνήμης του Στον ιστορικό Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου Καρύκη, στο κέντρο της Αθήνας, όπου και φυλάσσεται η Αγία Εικόνα. 
Τελέσθηκε πανηγυρική θεία λειτουργία με αρτοκλασία προεξάρχοντος του Παν. Αρχιμανδρίτου Π. Χρυσοστόμου Ευστρατίου ο οποίος κύρηξε και τον θείο λόγο μεταφέροντάς μας νοερά στην πατρίδα και συλλειτουργούντων των συμπολιτών μας Αρχιμανδριτών Π. Χρυσοστόμου Καλαθά, Π. Νικοδήμου Τουρλούκη και άλλων ιερέων. 
Τους ύμνους απέδωσε η παγκοσμίως φήμης ανδρική τετραφωνική χορωδία τού Ιερού ναού υπό τη Διεύθυνση του μαέστρου Ν. Βάλσαμου. 
Πλήθος κόσμου κατέκλισε κυριολεκτικά τον Ιερό Ναό από Ναυπλιώτες του Λεκανοπεδίου και φίλους του Ναυπλίου που ήρθαν να τιμήσουν το Άγιό μας.
Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ακολούθησε περιφορά της εικόνας του Αγίου Αναστασίου με την συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων η οποία συμμετάσχει ανελλιπώς στην εορτή του Πολιούχου μας και την λαμπρύνει ακόμη περισσότερο, δια των οδών Ιερός Ναός, Παρνασσού, Παπαρηγοπούλου, Πραξιτέλους Ιερός Ναός. 
Η θρησκευτική τελετή έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο από τη Φιλαρμονική. Πραγματικά συγκινητικό να ζεις ένα Ανάπλι στη καρδιά της Αθήνας.
Μετά το πέρας των θρησκευτικών εκδηλώσεων ο Πρόεδρος Κ. Κολόκας και τα μέλη του Δ.Σ. δεξιώθηκαν τους προσκεκλημένους και τα μέλη του Συλλόγου στο Ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» και ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου. Προς τα μέλη του Συλλόγου συγκινητικό χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος κ. Κων/νος Κολόκας, τονίζοντας ότι ο Σύλλογος αποτελεί το μοναδικό κρίκο ένωσης της πρωτεύουσας με τ’ Ανάπλι και ότι οι προσπάθειες του Δ.Σ. είναι να παραμείνει ο Σύλλογος δυναμικός και με έντονη παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα της πρωτεύουσας, εκφράζοντας τις άπειρες ευχαριστίες του Δ.Σ. και των μελών του Συλλόγου προς τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κο Δημήτρη Κωστούρο για την οικονομική ενίσχυση και το εν γένει ενδιαφέρον του για τη συνέχιση της λειτουργίας του Συλλόγου. Αφού δε ευχαρίστησε τους παριστάμενους επισήμους που τίμησαν την επίσημη εορτή του Συλλόγου και ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά, έδωσε το λόγο στον πρώτο Αντιδήμαρχο και εκπρόσωπο του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Ρ. Μπαρού ο οποίος με μεστό λόγο μετέφερε το χαιρετισμό του Δημάρχου προς τους αποδήμους Ναυπλιώτες και ανέλυσε τα όνειρα και τα σχέδια της Δημοτικής Αρχής για τη πρόοδο της Πόλης. Χαιρετισμό απηυθύναν ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Π. Χρηστίδης και ο πρόεδρος του αδελφού Συλλόγου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» κ. Θ. Σπαντιδέας. Κατόπιν δε σε πανηγυρική ατμόσφαιρα έγινε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου. Τους εορτασμούς τίμησαν με την παρουσία τους ο Α΄ Αντιδήμαρχος του Δήμου Ναυπλιέων κ. Ρ. Μπαρού, που εκπροσώπησε το Δήμαρχο Ναυπλιέων, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ναυπλιέων κα Πόπη Καλκούνου, και κα Μαρία Ράλλη, ο Δημοτικός Σύμβουλος και εκπρόσωπος της Δημοτικές Συμπαράστασης κ. Παύλος Χρήστίδης, ο Περ. Σύμβουλος της Περ. Πελοποννήσου κ. Ι. Σαρρής, o Λιμενάρχης Ναυπλίου κ. Σπ. Μαρίνος, ο Πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Γ. Καλλιάνος, ο πρώην Γ. Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δ. Ελλάδος κ. Γ. Διδασκάλου, ο Πρόεδρος του αδερφού συλλόγου ο «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ», κ.Σπαντιδέας και τα μέλη του Δ.Σ. κα Ζερβοπούλου και κος Σταθακόπουλος, και άλλα εξέχοντα μέλη συμπολιτών μας που λαμπρύνουν τη Αθηναϊκή κοινωνία.
Στην εκδήλωση αναγνώστηκαν μηνύματα με ευχές για το εορτάσιμο της ημέρας προς τους αποδήμους Ναυπλιείς από τον Δήμαρχο Αθηναίων κο Γιώργο Καμίνη και το βουλευτή της Ν.Δ. Ι. Ανδριανό.

Οι Υπεύθυνοι Δημοσίων Σχέσεων
Κ. Κολόκας – Πρόεδρος 
Π. Βραχνού – Γ. Γραμματέας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ