Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018

Άργος: Αλληλεγγύη με πανό στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:30:00 μ.μ. |
Άργος: Αλληλεγγύη με πανό στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου
 Σε νοσοκομείο της Λάρισας μεταφέρθηκε εσπευσμένα νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου, όπως αναφέρεται σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Ο Γιαγτζόγλου κάνει για 8η μέρα απεργία πείνας και δίψας για τη μεταφορά του στις φυλακές Λάρισας.

Την ίδια στιγμή ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου, εκφράζουν την αλληλεγγύη τους ζητώντας την επιστροφή του στις φυλακές Κορυδαλλού. Ωστόσο τα επεισόδια που προκάλεσαν, με τελευταίο τις καταστροφές καταστημάτων στην Ερμού το βράδυ της Τρίτης, έχουν ξεσηκώσει αντιδράσεις.

Ο Γιαγτζόγλου κρατείται στις φυλακές της θεσσαλικής πόλης, κατηγορούμενος για επίθεση με εκρηκτικά στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

«Το γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτός βρίσκεται υπό το καθεστώς απεργίας πείνας και δίψας ήδη στο νοσοκομείο, σημαίνει ότι οι χειρότεροι φόβοι μας για κίνδυνο της ζωής του, έχουνε επιβεβαιωθεί» δήλωσε στο Αθηναϊκό πρακτορίο ο δικηγόρος του κρατουμένου, Φραγκίσκος Ραγκούσης και συμπλήρωσε: « Άμεσα πρέπει να γίνει αύριο η σύγκληση της ΚΕΜ. Είναι θέμα ζωής και θανάτου για ένα νέο άνθρωπο. Δεν μπορεί αυτοί που τάχθηκαν να υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον να λειτουργούν με αυτό τον τρόπο».

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Πριν λίγη ώρα ο σύντροφος υπέστη σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο μέσα στο κελί του καθώς προσπάθησε να σηκωθεί. Είναι ιδιαίτερα καταβεβλημένος από την πολυήμερη απεργία πείνας και δίψας .Εχει αστάθεια όταν περπατάει και μόνιμη ζαλάδα που τον δυσκολεύει να μείνει όρθιος έστω και για λιγο. Επειδή τέτοια ώρα δεν υπάρχει γιατρός στις φυλακές Λάρισας κρίθηκε απαραίτητη η έκτακτη διακομιδή του σε εξωτερικό νοσοκομείο για εξετάσεις. Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση. Δεν ξέρουμε ακόμα που μεταφέρθηκε».

Πανό στο Άργος

"ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ,ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΠΑΝΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ-ΔΙΨΑΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΩΝ/ΝΟ ΓΙΑΓΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ.

ΥΓ.α) ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.

ΥΓ.β)ΟΣΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ-ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ"

Α.Σ.Α. LUPUS ΑΡΓΟΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ