ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Με Μάκη Βορίδη η Τοπική Οργάνωση Ναυπλίου της Ν.Δ. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:35:00 μ.μ. | |
Με Μάκη Βορίδη η Τοπική Οργάνωση Ναυπλίου της Ν.Δ. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της (βίντεο)
 Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Τοπική Οργάνωση Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή το απόγευμα στο ξενοδοχείο Αμαλία.

Στην εκδήλωση ταν προσκεκλημένος ομιλητής ο Βουλευτής Αττικής και πρώην υπουργός κ. Μάκης Βορίδης.
Επίσης στην εκδήλωση της Τ.Ο. Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Γιάννης Καλλιάνος, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Πελοποννήσου της Νέας Δημοκρατίας δικηγόρος Γιάννης Μαλτέζος, η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Κώστας Γκάτζιος, ο Επικεφαλής της Αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων Χρήστος Γραμματικόπουλος, η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας Ελένη Αποστολοπούλου, η πολιτευτής Σόνια Ταντάρου Κρίγγου, ο πρώην Δημαρχος Ναυπλιέων Παναγιώτης Αναγνωσταράς, ο τέως Νομάρχης Αργολίδας Βασίλης Σωτηρόπουλος και πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από το νομό.
Την πίτα έκοψε ο Βουλευτής Αττικής και πρώην υπουργός Μάκης Βορίδης με την πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας.
 Δείτε σε βίντεο παρακάτω τις δηλώσεις για τα θέματα της επικαιρότητας από τον κύριο Βορίδη:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ