ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Προτάσεις από τον Σύλλογο χειμερινών κολυμβητών Αργολίδας "Η Αρβανιτιά"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:26:00 μ.μ. | |
Προτάσεις από τον Σύλλογο χειμερινών κολυμβητών Αργολίδας "Η Αρβανιτιά"
ΠΡΟΣ: 
ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.
ΛIΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ. 

Κύριοι, ως Σύλλογος χειμερινών κολυμβητών Αργολίδας η Αρβανιτιά, σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε για τα παρακάτω: 

1/ο. Να υπάρξει φροντίδα στο δασάκι της αρβανιτιάς για τα πεσμένα ξερά πεύκα (τρία-τέσσερα περίπου), ώστε να μην προκύψει κίνδυνος πυρκαγιάς, αλλά και για λόγους καλαισθησίας. Τα ξερά πεύκα φαίνονται καλύτερα από την κάτω πλευρά της πλαζ. 

2/ο Επίσης, στην αρχή της διαδρομής Αρβανιτιά,- Καραθώνα, μετά το κτήριο δεξιά υπάρχει απότομος και άκρως επικίνδυνος γκρεμός προς την θάλασσα για 250μ.απόσταση διαδοχικά. Εκεί, κατά την γνώμη μας, επιβάλλεται να τοποθετηθεί περίφραξη ύψους 1,20μ, (με πλέγμα γαλβανιζέ), ώστε ν’ αποφευχθεί ατύχημα. Το ίδιο χρειάζεται και στο γύρο της Αρβανιτιάς από το φάρο προς την πλατεία Αρβανιτιάς, αλλά όχι περίφραξη, απλώς να τοποθετηθεί μονή σωλήνα ανοξείδωτη δύο ιντσών. Και καθέτως, στηρίγματα ανά τρία μέτρα με ύψος ένα μέτρο, εσείς μπορείτε να τα εκτιμήσετε καλύτερα. 

3/ο Επιβάλλεται η αναγνώριση και επιβράβευση από πλευράς του δήμου Ναυπλίου, προς τον μοναδικό πολίτη στην Αργολίδα, Κύριο Τσέλιο Αθανάσιο, ο οποίος για μία πενταετία προσέφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του, επί πέντε ώρες την ημέρα, αναβάθμισε ομόρφυνε την διαδρομή από μπανιέρες έως Καραθώνα καθώς και πολλά άλλα. Το έργο του είναι καταφανέστατο και μας κάνει εντύπωση γιατί ο Δήμος Ναυπλίου όλα αυτά τα χρόνια δεν τον προσκάλεσε να τον βραβεύσει ,για την ανιδιοτελή προσφορά του. Αυτή η αναγνώριση, ενδεχομένως να συνέβαλλε και στην συμμετοχή άλλων πολιτών. Εκτιμάμε ότι η μέγιστη επιτυχία ενός Δήμου κρίνεται από την δυνατότητα του να μετέχουν στον εξωραϊσμό της πόλης ανιδιοτελώς και οι πολίτες. Ο κύριος Τσέλιος σήμερα έχει μετακομίσει στο Άργος και αδυνατεί οικονομικά να συνεχίσει το έργο του, λόγω των εξόδων με το λεωφορείο και για την αγορά εργαλείων, θα μπορούσατε αυτό να το ρυθμίσετε. Το τηλέφωνο του:6942653894. 

4/ο.Λόγω της υπερχείλισης και απώλειας νερού στην δεξαμενή στην Αρβανιτιά, χρειάζεται η επισκευή ή αντικατάσταση στο Φλοτέρ από τον τεχνικό του Δήμου. 

Με τιμή 
Ο Πρόεδρος Δημήτριος Σκούρας 
Ο Γραμματέας Νίκος Βερβεσός
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ